Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοζάνη, Μακεδονικός Κοζάνης – Τσίλη από Νάουσα οι πρώτοι, ταλέντα οι δεύτεροι!

Οι αντίπαλοι των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική, Κοζάνη και Μακεδονικός Κοζάνης συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής που θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Στην Κοζάνη ανακοινώθηκε η απόκτηση του αμυντικού Δημήτρη Τσίλη από τον ΦΑΣ Νάουσα. Ο 21χρονος αμυντικός είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από την ομάδα του νομού μας και την ύστατη ώρα κατάφερε και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εν τω μεταξύ οι “ερυθρόλευκοι” αύριο Τετάρτη δίνουν φιλικό αγώνα στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 17.00μμ. με τον Παναργειακό Ορεστικού, που επίσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες μας στη Δ’ Εθνική.

Στο Μακεδονικό Κοζάνης, μετά την απόκτηση του επιθετικού Γιώργου Σωτηρόπουλου, έκλεισαν άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Σακελλάρη, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, προερχόμενος από τα Τρίκαλα γεννημένος το 1994 και τον αμυντικό Ηλία Παπαδημητρίου από την Αγία Λαύρα Αργυρούπολης Αττικής, γεννημένος κι αυτός το 1994.

Η ομάδα του Μακεδονικού αύριο στις 17.00 μ.μ. επίσης  δίνει φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τα Γρεβενά Αεράτα. Θυμίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή 23/9 έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι μέσα στην έδρα της Νάουσας με τον ΦΑΣ.

Τέλος, ανακοινώθηκε από τον ΦΣ Κοζάνη ότιΑΕ το Τουρνουά “Μερκούρης Κυρατσούς” θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 4. 30 μ.μ. στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι ΦΣ Κοζάνη, Μακεδονικός Κοζάνης και ΑΕ Κοζάνης.

Το πρόγραμμα του τουρνουά αναλυτικά

16.30μ.μ.           Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Κοζάνης

17. 30μ.μ.          ΦΣ Κοζάνη – ΑΕ Κοζάνης

18. 30μ.μ.          ΦΣ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected