Κατηγορίες

Αλιάκμων Νησελίου – Εθνικός Κλειδιού 2-5

Μία ευρεία σε έκταση νίκη, που όμως τίποτα δεν την προδίκαζε μέχρι το 68′ πήρε ο Εθνικός Κλειδιού μέσα στο Νησέλι, κερδίζοντας τον μαχητικότατο Αλιάκμωνα με 5-2.

Η ομάδα του Ηλία Ιασωνίδη απέδειξε και χθες ότι είναι μία από τις υποψήφιες για άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική, με την απόδοση της μέχρι το λεπτό εκείνο να είναι εξαιρετική, κάτι που παραδέχτηκε και ο Χρήστος Τερζίδης, σε επικοινωνία που είχε το Imathia Sports News μαζί του νωρίς το πρωί.

Από την άλλη ο Εθνικός Κλειδιού είχε στη σύνθεση του παίκτες οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στην ενδεκάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος και με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, δείξανε πολύ καλά στοιχεία και αποδυκνείεται ότι ο Χρήστος Τερζίδης έχει πολλές λύσεις στα χέρια του.

Τα γκολ του Αλιάκμωνα Νησελίου πέτυχαν οι…συνήθεις ύποπτοι Κυνηγόπουλος και Αποστολόπουλος, ενώ για τον Εθνικό οι Κιρκιλιανίδης (2), Χαϊκάλης, Καϊμακαμούδης και Βουλτσίδης.

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Χατζόπουλος, Ντέλλας, Τσιβούλος, Ιορδανόπουλος, Ντέντια, Δούμας, Ιασωνίδης (λ.τ. 78′ Μιχαηλίδης), Αποστολόπουλος, Μουσενίκας (46΄Πούλιος), Βέτος (λ.τ. 60′ Μπαντής)

Εθνικός Κλειδιού : Ναθαναήλ, Στογιάννης, Καλυβιώτης Δ. (46′ Δημητριάδης), Περηφανόπουλος, Χαϊκάλης, Κεχαγιάς (75′ Βουλτσίδης), Καϊμακαμίδης, Φιρινίδης, Ελευθερίου, Κωστόπουλος (46′ Καλυβιώτης Α.)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected