Α ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Αγιασμός για καλή χρονιά

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στον καθιερωμένο αγιασμό του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που έγινε στο γήπεδο του χωριού, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Το παρόν έδωσαν σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές και οι γυμναστές των ομάδων αλλά και πολλοί γονείς από το παιδικό τμήμα. Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ και πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Δάσκαλος, που συνόδευσε τον γιο του, που ανήκει στο δυναμικό του παιδικού τμήματος του Αγροτικού.

Στο περιθώριο του αγιασμού, μιλήσαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Αθανάσιο Ταραλά, ο οποίος σε σχετική ερώτηση μας για το τι προτιμά στην κλήρωση της Δευτέρας για τη γυναικεία ομάδα, μας τόνισε χαρακτηριστικά :

“Δεν έχω καμία προτίμηση, θεωρώ όμως ότι οποιαδήποτε θέση πλην της πρώτης, θα αποτελεί αποτυχία για την ομάδα. Φέτος και μετά την περσινή πολύ καλή πορεία, πιστεύω πως έχουμε το καλύτερο σύνολο της κατηγορίας και η πρώτη θέση είναι στις δυνατότητες μας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ.Κώστας Πουλασουχίδης : “Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, με διεθνείς παίκτριες ανάμεσα τους και πιστεύω πως φέτος θα είναι η χρονιά μας”. Σε ερώτηση μας αν θα παρευρεθεί στην κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ μας απάντησε πως αν τελικά δεν καταφέρει να είναι παρόν, σίγουρα θα υπάρχει αντιπρόσωπος της ομάδας εκεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected