Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα - Ποδόσφαιρο

Δ’ Εθνική – Με…ελλείψεις η κλήρωση της Δευτέρας!

Και εκεί που όλα έδιχναν…ρόδινα όσων αφορά τη διαδικασία της κλήρωσης της Δ’ Εθνικής για τη προσεχή Δευτέρα, ήρθε η απαίτηση του Μακεδονικού Νεάπολης για επιστροφή στην κατηγορία (για την οποία γράψαμε νωρίτερα), να…ταράξει τα νερά!

Έτσι, ελλειπής θα είναι και η φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει η διαδικασία και για τους δέκα ομίλους στην εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας. Κατά τη σημερινή τους συνεδρίαση, τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν την απόφαση να μην συμπεριλάβουν τον 2ο όμιλο στη διαδικασία, ακριβώς λόγο της εκκρεμότητας που υπάρχει στην περίπτωση του Μακεδονικού Νεάπολης.

Έτσι, τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή θα κληρώσει για τους υπόλοιπους εννέα ομίλους, με τον Βαγγέλη Τοπολιάτη και τους συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) να περιμένουν την απάντηση της FIFA στο έγγραφο που έχει αποσταλεί από την ΕΠΟ και αφορά στην υπόθεση του σωματείου της Θεσσαλονίκης. Η τριμελής Επιτροπή φέρεται να είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα και εν συνεχεία θα πράξει αναλόγως. Κατά τα άλλα, η χθεσινή συνεδρίαση δεν έφερε κάτι νεότερο.

*Δημήτρης Θεοδώρου, συνάδελφος από Αθήνα

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected