Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1

Ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης και της δυναμικότητας των δύο ομάδων  έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Διαβατού, ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην ΑΕ Χαρίεσσας.

Όσον αφορά τους νικητές, ο Σάκης Παγγούρας και φέτος έχειδημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο και η παραμονή των λεγόμενων “παλιών”, σε συνδυασμό με την προσθήκη έμπειρων αλλά και νέων, μέχρι στιγμής δείχνουν πως η ομάδα του Διαβατού θα αποτελέσει έναν από τους ρυθμιστές του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Δημήτρη Καρασαρίδη και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην αρχή της επανάληψης ήταν εξαιρετικοί, διάστημα στο οποίο πέτυχαν την ισοφάριση αλλά και έχασαν κλασική ευκαρία με τον Δημήτρη Καρασαρίδη να κάνουν το 1-2.

Το πρώτο 35λεπτο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μιας και οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, έχοντας από μία ευκαιρία για γκολ. Στο λεπτό εκείνο, ο Ατρόμητος θα ευτυχήσει να προηγηθεί, όταν ο Μάκης Σπανός πέρασε πολύ ωραία πάσα στον Ποζιάδη και ο τελευταίος έκανε το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με την ΑΕΧ να είναι επιθετική και να ζητά συνεχώς την ισοφάριση. Αυτή θα έρθει στο 51′ με εκπληκτικό σουτ του Πάνου Τόσκα, που για καλή μας τύχη το “έπιασε” ο φακός του Imathia Sports News και θα μπορείτε να το δείτε αργότερα.

Δύο λεπτά μετά οι “κιτρινόμαυροι” θα χάσουν την ευκαιρία που σας περιγράψαμε στην αρχή του άρθρου, ενώ θα μείνουν και με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Δημήτρη Καρασαρίδη. Η συνέχεια ανήκει εξ ολοκλήρου στον Ατρόμητο, με τον Μάκη Σπανό στο 73′ να πετυχαίνει με “λόμπα” το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Σαρηγιαννίδης να διευρύνει το σκορ.

Το τελικό 4-1 θα έρθει λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με το δεύτερο γκολ του Μάκη Σπανού, ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Χατζαρίδη κυρίως για τη φάση της αποβολής (Ο Δ.Καρασαρίδης κλώτσησε τη μπάλα αφού σφύριξε ο διαιτητής παράβαση και δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα), αλλά και από τον επόπτη Ασβεστάρα, καθώς όπως υποστηρίζουν, έδωσε 3 ανύπαρκτα οφ-σάιντ σε αντεπιθέσεις της ΑΕΧ.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Μπουτάνι, Καμπάς, Ηλιάδης (52′ Σαρηγιαννίδης), Φαρμάκης, Καρατάσος, Σπανός, Ψαλίδας (59′ Κουτσιάδης), Κίτσας, Ποζιάδης, Τσακαλίδης (85′ Βοργιατζίδης).

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Δάγγας (75′ Συμεωνίδης), Δραγουμάνος, Κανδηλίδης, Τόσκα, Φωτιάδης, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (62′ Διτσόλας).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected