Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Φίλιππος Μέσης 2-0

Πολύ καλό παιχνίδι σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο (περίπου 150-200 βρέθηκαν στις κερκίδες) είδαμε το απόγευμα στο Νεόκαστρο, ανέμασα στον τοπικό Αχιλλέα και στον μαχητικότατο Φίλιππο Μέσης.

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη στο σημερινό παιχνίδι και στο ξεκίνημα του αγώνα κατάφερε να κλείσει τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, μπλοκάροντας τους διαδρόμους προς την εστία του Ιωακειμίδη. Μάλιστα θα μπορούσαν να μπουν μπροστά στο σκορ αν στο 11′ ο Δημοσθένους ήταν πιο προσεκτικός στο τετ-α-τετ με τον Δαμιανίδη.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς, προσπάθησε με συνεχές passing game να κουράσει τους αντίπαλους και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ, χάρη σε γκολ του…συνήθη ύποπτου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, μετά από σέντρα του Λαμπριανίδη από δεξιά.

Η επανάληψη ξεκίνησε με δοκάρι για τον Φίλιππο σε κεφαλιά του Μόσχου, σε μια φάση που αν οι φιλοξενούμενοι ισοφάριζαν, θα άλλαζε η εικόνα του παιχνιδιού. Όλα τελειώσαν όμως στο 57′ , με τον Δημήτρη Καφέ να είναι ο εκτελεστής αυτή τη φορά, πετυχαίνοντας το 2-0, δίνοντας τη χαριστική βολή στους “ερυθρόλευκους”.

Και το λέμε αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι, φανερά απογοητευμένοι από την εξέλιξη του αγώνα, δεν πίεσαν στη συνέχεια και έτσι ο Αχιλλέας κατάφερε και έβγαλε αρκετές φάσεις προς την εστία του Ιωακειμίδη, με τον τερματοφύλακα της Μέσης να σώζει την ομάδα του από τη διεύρυνση του σκορ.

Διαιτητής της συνάντησης ο Καραντώνης, με βοηθούς τους Γεωργιάδη και Κωστούλη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Κατσαπελίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης (77′ Μοσχόπουλος), Τζεϊρανίδης, Τοπαλίδης (60′ Παπαδόπουλος Αλ.), Λαμπριανίδης, Τσέος, Σαμψωνίδης (70′ Μηλιώτης Γ.), Παπαδόπουλος Π., Καφές.

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Κούφας (60′ Ηλιάδης), Μόσχος, Μουρατίδης, Τσιαμπάς, Κελεσίδης, Δημοσθένους, Γιαννόπουλος (46′ Καλούδης), Ρόκκο (67′ Καρασαλίδης), Ζερδαλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected