Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Νίκος Καρύδας : “Το μόνο που με νοιάζει είναι η υγεία του Μπάρμπα”

Έκδηλη ήταν η αγωνία του Νίκου Καρύδα για την κατάσταση του Κώστα Μπάρμπα, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Έλληνας τεχνικός της Βέροιας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στον τραυματισμό του αμυντικού της “Βασίλισσας του Βορρά” αλλά και για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

“Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς  που έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Η προσπάθειά μας ήταν αυτή που έπρεπε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Λαχταρίσαμε με τον Κώστα Μπάρμπα που του γύρισε η γλώσσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ταπεινά και με κάτω το κεφάλι. Θέλουμε να κερδίζουμε τον κάθε αντίπαλο και αυτό θα προσπαθήσουμε να μάθουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Καρύδα.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν νέα από την κατάσταση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, απάντησε: «Δεν έχω κάποιο νέο. Μόλις φύγουμε από εδώ θα τον επισκεφτούμε στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Όσον αφορά στην ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων παικτών της Βέροιας, υποστήριξε: “Δουλεύουμε καθημερινά για να έχουμε τους πάντες ετοιμοπόλεμους. Ψάχνουμε τη χημεία και θα τη βρούμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κόστλι και Ορέστες θα προπονηθούν και αύριο που η υπόλοιπη ομάδα θα έχει ρεπό».

Αναφορικά με το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ημαθίας, τόνισε: «Δεν είμαι κρεμασμένος από καμία καρέκλα. Η αρχική συμφωνία ήταν να παραμείνω μέχρι να βρεθεί προπονητής. Δεν έχω κόμπλεξ, είμαι προπονητής φυσικής κατάστασης αλλά πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ και στη θέση του πρώτου προπονητή”.

Τέλος, για το τον δυσκόλεψε στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: “Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η αγωνία του πότε θα βάλουμε γκολ. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα με σοβαρό και φιλόδοξο προπονητή. Πιστεύω ότι κλείσαμε σωστά τους διαδρόμους και το γκολ ήταν θέμα χρόνου”.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected