Γενικά

Αχαρναϊκός vs Πανναξιακός – Στο δεύτερο ο Θεοδοσιάδης

Πραγματοποιήθηκε χθες 23/9 ο φιλικός αγώνας ΠανναξιακόςΑχαρναϊκός. Οι δύο ομάδες δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, σε έναν αγώνα, που δεν είχε τις μεγάλες τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο αγώνας κρίθηκε τελικά από ένα και μοναδικό γκολ, που  ήρθε στο 56′, με εκτελεστή τον Μπονιάκο του Πανναξιακού.

Για την ομάδα της Νάξου, ήταν το 2ο δυνατό τεστ με ομάδα της Football league 2, καθώς μια βδομάδα πριν είχε φιλοξενήσει τον Αστέρα Μαγούλας, τον οποίο είχε νικήσει επίσης με 2-0.

Έτσι με την σημερινή τους νίκη οι ναξιώτες επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά, που γίνετε στην ομάδα από τον Γιώργο Βλαστό, αφού ο Πανναξιακός δείχνει να παίζει στα ίσα ομάδες, που ανήκουν σε μια κατηγορία πιο πάνω από αυτόν.

Ο Δημήτρης Θεοοσιάδης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα σουτ του Μακρυγιάννη στο 67′ έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση, σώζοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός : Τσουκαλάς, Αναστασίου, Μάναλης, Καλογερόπουλος, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Νταβαρινός, Νιάρος, Δασκαλάκης, Νεόφυτος. Αγωνίστηκαν και οι: Παγούδης, Δημόπουλος, Βελιανίτης, Βεστάκης, Μακρυγιάννης, Παπαδάκης.

Πανναξιακός : Θέμελης (Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος (Καρμοίρης), Τερόλης, Σταυρόπουλος (Πολυκρέτης), Τόσκας, Αθανασίου, Αριανούτσος, Μπονιάκος (Μπανακάκης), Καρούσης, Ντούκας (Καρελέμογλου), Κεμαβόρ (Κατσάνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected