Κατηγορίες
Football League

Διγενής Λακκώματος vs Αναγέννηση Επανομής – Αλλαγή ο Παπατζίκος

 

Η Αναγέννηση Επανομής συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και ηττήθηκε στο Λάκκωμα από τον τοπικό Διγενή με 2-0.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (4-1), η Αναγέννηση Επανομής έχασε και 2-0 το Σάββατο, στο εκτός έδρας τεστ με τον Διγενή Λακκώματος. Οι πράσινοι προβλημάτισαν ξανά τον Κώστα Γαλτσίδη, καθώς έδειξαν δυο πρόσωπα, ένα κακό στο πρώτο μέρος και ένα πιο… υποφερτό στο δεύτερο, χάνοντας ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Χαλκιδικής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη Δ΄ Εθνική. Από την Αναγέννηση έλειψαν οι τραυματίες Κυζιρίδης και Τσερκέζος, ενώ είναι πιθανό να μη δοθεί άλλο φιλικό, ανάλογα και με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος αυτή τη φορά αγωνίστηκε ως αλλαγή, περνώντας στο 60′ ως αλλαγή. Η εικόνα της ομάδας στο ματς παρέσυρε όπως ήταν φυσιολογικό και τον Ημαθιώτη αμυντικό, προβληματίζοντας έτσι τους φίλους της ομάδας, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση της Αναγέννησης

Τοπαλίδης, Μεϊντής, Νταντάμης, Τέλλος, Φωτιάς, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουκουλέκης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο. Έπαιξαν ακόμα οι Μαλαμής, Σικαλόπουλος, Ναστόσκι, Κουλίδης, Δραγανίδης, Μοράν, Παπατζίκος.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected