Κατηγορίες
Super League 1

SCODA Ξάνθη vs ΠΑΟΚ – Βασικός ο Βασιλακάκης

Το αφεντικό της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος είχε πει ότι η Κέρκυρα δεν ήταν… Μπαρτσελόνα. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήταν και πέρασε 3-0 από τα Πηγάδια. Με ανύπαρκτο πέναλτι προηγήθηκε ο “Δικέφαλος του Βορρά”.

Έπειτα από τη “χλωμή” εμφάνιση με την Κέρκυρα ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος είχε προσπαθήσει να αφυπνίσει τους παίκτες του, τονίζοντας ότι δεν παίζουν με… Μπαρτσελόνες. Ωστόσο, για κακή τύχη των Ακριτών ο ΠΑΟΚ ντύθηκε… Μπαρτσελόνα, πέρασε 3-0 από τα Πηγάδια και πάτησε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και, σίγουρα, δεν χρειαζόταν το πέναλτι του Αθανασιάδη για να πάρει τη νίκη. Ο Σιδηρόπουλος στο 9′ ήταν ο μόνος που είδε ανατροπή του Κάτσε από τον Μπέρτο και με το γκολ αυτό οι Θεσσαλονικείς μπήκαν σε θέση οδηγού.

Ακολούθησαν γκολ του Ρομπέρ (54′) και Λαζάρ (88′) για να διαμορφωθεί το 3-0, με την Ξάνθη να προσπαθεί να ισορροπήσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να υστερεί στην τελική προσπάθεια.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης για μια ακόμη φορά ήταν στις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη και ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το…ναυάγιο της ομάδας.

Συνθέσεις

Ξάνθη :  Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (71′ Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας (56′ Μαρίν), Ονουάτσι (56′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Έτο, Λίνο (71′ Σταφυλίδης), Κατσικάς, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (89′ Ιντζίδης), Φωτάκης, Αθανασιάδης, Λόρενς (86′ Γιάννου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected