Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ vs ΑΕΚ – Κορυφαίος ο Αραμπατζής

Ο ΟΦΗ βρήκε για πρώτη φορά φέτος γκολ από πόδια δικών του παικτών και χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Σίσιτς και Ιωαννίδη, επικράτησε στο Γεντί Κουλέ της ΑΕΚ (2-1) και πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στη σεζόν, αφήνοντας παράλληλα την Ενωση στον έναν μόλις βαθμό. Ο Φουρτάδο σκόρερ των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακό τακουνάκι.

Ο κορυφαίος της ΑΕΚ, Γιάννης Αραμπατζής, όμως, νίκησε σε δύο περιπτώσεις τον Σίσιτς σε ανεπανάληπτα τετ α τετ και σε μία τον Καπουράνη. Οι επεμβάσεις του, πάντως, δεν έπιασαν τόπο υπό την έννοια ότι η Ενωση δεν κατάφερε τελικά να φέρει το ματς στα ίσια και να φύγει με βαθμό από το Ηράκλειο.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δεν έχει και την τύχη με το μέρος της. Λίγη ώρα μετά την είσοδο του στο ματς, ο Κατσικοκέρης τραυματίστηκε, βγήκε από το παιχνίδι και ο τεχνικός της ΑΕΚ αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Από την άλλη, όμως, όσο περνά ο καιρός και ο Δικέφαλος δεν μαζεύει βαθμούς, τόσο πιο πιεστικές θα είναι οι καταστάσεις και τόσο πιο δύσκολη η συνέχεια. Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι κάτι περισσότερο από τελικός…

ΟΦΗ : Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Μπανούσης (Λαμπρόπουλος 84′), Βερόν, Ιωαννίδης (Κουρδάκης 87′), Κουτσιανικούλης (Καπουράνης 57′), Σίσιτς, Παπάζογλου.

ΑΕΚ : Αραμπατζής, Αρκούδας, Φερνάντες, Κουτρουμπής, Κοντοές, Ρίκκα, Κορδέρο (Γκερέιρο 46′), Φούντας (Κατσικοκέρης 46′) (Νικολιάς 76′), Γρόντης, Κατίδης, Φουρτάδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected