Κατηγορίες
Γενικά

Διαγόρας Βραχνέικων vs Ζάκυνθος – Αλλαγή οι Πετράκος, Παλιούρας

Το πρώτο της ανεπίσημο τεστ έδωσε η ομάδα της Ζακύνθου την Κυριακή 23/9 στο ουδέτερο γήπεδο της Μυρσίνης (έξω απ’ την Κυλλήνη) κόντρα στο Διαγόρα Βραχνέικων (ομάδα Δ’ Εθνικής) και ηττήθηκε με 1-0.

Η νησιώτικη ομάδα έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος φαινόταν αρκετά κουρασμένη, χωρίς σωστά μαρκαρίσματα, χωρίς κίνηση στο χώρο και γενικά παρουσιάζοντας άσχημη εικόνα.

Στην επανάληψη με πιο ορθολογική ενδεκάδα, πιο σωστά μαρκαρίσματα, πολλή δουλειά από τη δεξιά πλευρά (ΚερμενίδηςΤσίλης), δεν άφησε τους αντιπάλους να την απειλήσουν, ενώ έβγαλε και δυο – τρεις καλές φάσεις.
Ο Διαγόρας θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ’   Εθνικής, ωστόσο έχουν “λυθεί” τα πόδια των παικτών του, καθότι μετρούν αρκετά φιλικά και δύο επίσημα παιχνίδια (1 κύπελλο – 1 σούπερ καπ) μέχρι στιγμής.
Η εικόνα της Ζακύνθου
Όπως προαναφέραμε η Ζάκυνθος παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα. Ένα άσχημο του πρώτου ημιχρόνου κι ένα βελτιωμένο της επανάληψης. Γενικά φάνηκε πως θέλει πολλή δουλειά ακόμη και ίσως δύο – τρεις προσθήκες.
Απ’ ότι “βγήκε” σε αυτό το πρώτο τεστ, παρά του ότι τα πόδια είναι “βαριά” και η ομάδα δεν έχει βρει τη “χημεία” της, οι Πετράκος, Κερμενίδης, Μιλόσεβιτς, Τσιμπλίδης, Ψάρρης, Τσίλης, Τσίτσης, Πρίφτης έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν… φάσεις και να σηκώσουν βάρος αγώνων.

Η σύνθεση της Ζακύνθου

Βασιλακόπουλος, Καλογέρης, Τσορμπατζίδης, Μάγκας, Τσολακούδης, Μιλόσεβιτς, Τσιμπλίδης, Τσιριγώτης, Βυθούλκας, Παπαστεργίου, Γκελάϊ. Αγωνίστηκαν και οι Πρίφτης, Τσίτσης, Τσίλης, Πετράκος, Σολωμονίδης, Κερμενίδης, Ψάρρης, Φιλάϊ, Παλιούρας.
*Ανταπόκριση του καλού συναδέλφου από Ζάκυνθο, Τάσου Θεοδόση.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected