Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Επανομής VS Φωκικός – Βασικοί οι Παπατζίκος, Γεωργίου

Οι αρχηγοί του Φωκικού, Σκαρίμπας, Κωστόπουλος, Ταμπάκης βρήκαν δίχτυα και οδήγησαν την ομάδα της Άμφισσας στη σπουδαία νίκη (3-1) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής.

Διαβασμένος παρουσιάστηκε ο Φωκικός του Κριστόφ Βαζέχα στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Επανομής και μπήκε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στους «πράσινους» που έδειξαν ότι πρέπει να δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Σκαρίμπα στο 5’ και παρότι στο 35’ ο Ογκουνσότο με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, στο δεύτερο ημίχρονο μίλησαν οι άλλοι δύο αρχηγοί του Φωκικού, ο Κωστόπουλος (στο 50’ με κεφαλιά) και ο Ταμπάκης στο 71’ με σουτ), με αποτέλεσμα ο Βαζέχα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη σε επίπεδο Football League. Στις καθυστερήσεις είχε οριζόντιο δοκάρι ο Ημαθιώτης παίκτης της Επανομής, Αλέξανδρος Παπατζίκος, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος στο…ναυάγιο της Αναγέννησης.

Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Θανάσης Γεωργίου, ο οποίος ήταν παρών όποτε χρειάστηκε για την ομάδα του, εμπνέοντας σιγουριά κάτω από τα δοκάρια. Βασικός για την Επανομή και ο πρώην παίκτης της Βέροιας Σάββας Ταταρίδης.

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης (87′ Αναστασίου), Τέλλος, Φωτιάς, Παπατζίκος, Κουλίδης, Ναστόσκι (80′ Μωυσίδης), Μπαλασάς (65′ Σικαλόπουλος), Ογκουνσότο, Ταχμαζίδης.

Φωκικός : Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Θωμόπουλος, Εσονό, Τετέ (77′ Αλμπέρτο), Ευσταθίου, Μπουλούλης (70′ Αμπντουραχμάνι), Σκαρίμπας, Ταμπάκης (88′ Παπαζούδης), Θέος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected