Football League

Ολυμπιακός Βόλου VS Καβάλα – Βασικοί οι Γελαδάρης, Μαραγκός

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ένα επίπεδο πάνω από την Καβάλα και επικράτησε 2-0 στο Πανθεσσαλικό παρότι έπαιζε για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Έπειτα από έναν και πλέον χρόνο αγωνιστικής αποχής, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και έδειξε ότι θα είναι εκ των πρωταγωνιστών. Στο ντέρμπι με την Καβάλα ήταν ανώτερος και πιο έτοιμος, προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Μπολάτι και έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με τους Ανιέτε, Ντεβάλις.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκότοβου, όμως όχι μόνο δεν δέχτηκαν την ισοφάριση, αλλά σφράγισαν το τρίποντο με τον Γιενγκά στο 92’.

Ο ΑΟΚ έδειξε ανέτοιμος, αλλά είχε ένα δοκάρι στο 28’ με τον Ντιέ και καλές ευκαιρίες με τους Ποσίνκοβιτς (83’), Ενσαλίβα (87’).

Βασικοί για τους φιλοξενούμενους οι Ημαθιώτες Δημήτρης Γελαδάρης και Στέλιος Μαραγκός, ενώ για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι πρώην παίκτες της Βέροιας Παλαιολόγος (Ολυμπιακός Βόλου), Παγώνης και Ντιέ (Καβάλα).

Δείτε στο παρακάτω link φωτογραφία της Καβάλας

www.onsports.gr/component/eyescreen/photo/255897/1

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Καρράς, Γκότοβος, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Μπολάτι, Ντεβάλις (46′ λ.τρ Πετρόφ), Γενγκά, Μπακαγιόκο (67′ Παλαιολόγος), Ανιέτε (88′ Γαλάνης).

Καβάλα : Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ, Ενσαλίβα, Χλωρός, Ντος Σάντος (76′ Κουμπρόγλου), Μοκάκε (62′ Πλιάγκας), Ποσίνκοβιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected