Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Βασίλισσα Θράκης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 0-6

Ένα πρώτο δείγμα από το τι θα…ακολουθήσει είχαμε χθες 30/9 από τη γυνακεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στην έδρα της Βασίλισσας Θράκης.

Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας αυτής της περιόδου, “υπέταξε” την αντίπαλο της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, νικώντας με το ευρύ 0-6, ενώ το τελικό σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα του νομού μας, αν αξιοποιούσε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας, στο πρώτο αυτό δείγμα των δυνατοτήτων τους, απέδειξαν το λόγο που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα όπως της Βασίλισσας της Θράκης. Οι “πράσινες” ευτύχησαν να έχουν σε πολύ καλή μέρα τη Σπυριδωνίδου, που πέτυχε πέντε γκολ, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε η Κωνσταντινίδου, που μετρά λίγες μέρες στην ομάδα.

Το σκορ άνοιξε η διεθνής Αγνή Κιουτάχαλη στο 25′, ενώ στο 44′ απέτυχε να διπλασιάσει τα τέρματα της εκτελώντας άστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ίδια. Ακολούθησε το…κρεσέντο της Σπυριδωνίδου, με όλα τα γκολ να τα σημειώνει σε διάστημα 25 λεπτών (55′, 59, 67, 76, 80′)!

Η σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα

Τζέμπελου, Κακαλέ, Στρίμπα, Δρενοβιάδου, Φέιμ, Αναγνώστου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Σπυριδωνίδου. Αγωνίστηκαν και οι Σιακαβάρα, Αντωνιάδου, Μπακάλη, Κακαλέ, Ταραλά, Τζήμα, Φώτογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected