Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΦΣ Κοζάνη 0-2

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Κοζάνη πρόσθεσε μία ακόμα νίκη σε φιλικό παιχνίδι, καθώς επικράτησε με 0-2 στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο, ομάδα Football League 2.

Οι κόκκινοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι του Οικονόμου χειροκρότησαν την ομάδα της Κοζάνης και το φιλικό αυτό παιχνίδι αφιερώθηκε στην μνήμη του Μακεδονομάχου Γεώργιου Αλεξίου με το ψευδώνυμο “Μακρής”, ο οποίος καταγόταν από τη Τσαριτσάνη και ήταν ο πρώτος καβαλάρης  που μπήκε στην Κοζάνη μετά την απελευθέρωσή της.

Τα γκολ

Στο 14’ φάουλ υπέρ των “ερυθρόλευκων”, ο Ταφαρλής πατάει τη μπάλα και ο Τοπάλης με ασύλληπτο σουτ, στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τέρματος, ανοίγοντας το σκορ 0-1.

Στο 28’ σέντρα του Ταφαρλή θα βρει το Ζηνόβιο, σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης έχει αντίθετη γνώμη κι ακυρώνει το γκολ.

Στο 72’ ο Παπαδόπουλος θα βρει στο ύψος του πέναλτι τον Κάλφα που με κεφαλιά θα κάνει το 0-2.

Στο 80’ ακυρώνεται γκολ του Ταφαρλή, ως οφ σάιντ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Παπακωνσταντίνου, Μάντζιος, Σουμέλας, Τσετιροκλής, Μπαλής, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Βούλγαρης, Τρικάκης. Αγωνίστηκαν και οι Τσιανάκας, Εράλντο, Φαρμάκης, Λιλολάρι, Φτίκας, Μπαχτσεβάνος, Αγγελίνας, Ματούλας, Παναγιώτου Ανδρ., Παναγιώτου Αντ, Σιαφαρίκας.

Κοζάνη: Γκαραβέλης, Συμεωνίδης, Στεργιόπουλος, Ταφαρλής, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Γ., Μυροφορίδης, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος Κ. Αγωνίστηκαν και οι Τσίλης, Τραυλός, Τρυφωνίδης, Δάμου, Ποζίδης, Τσικόπουλος Ηλ., Ντεμιράι, Κοσμίδης.

Επόμενο φιλικό για την Κοζάνη την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 5.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

*matiesstasport.gr

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected