Κατηγορίες
Football League

Λάρισα VS Αναγέννηση Επανομής – Βασικός ο Παπατζίκος

 

«Σεφτέ» η Λάρισα με Επανομή | onsports.gr

Την πρώτη φετινή της νίκη πέτυχε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Αναγέννησης Επανομής στο AEL FC Arena.

Η θεσσαλική ομάδα μπήκε δυνατά στο γήπεδο, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Τσιάρα (δεύτερο επαγγελματικό γκολ) μετά από σέντρα του Νεμπεγλέρα.

Η Επανομή κατάφερε να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ογκουνσότο στο 31ο λεπτό αλλά το αμέσως επόμενο λεπτό (32’) ο Δεινόπαπας με κοντινή προβολή μετά από πάσα του Τσιμπάμπα… αποκατέστησε και πάλι την τάξη, βάζοντας την ΑΕΛ στη θέση του οδηγού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η Λάρισα δεν δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά και η Επανομή από την πλευρά της δεν έδειξε διάθεση για να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση.

Εννέα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Παπαγεωργίου κέρδισε πέναλτι από τον Κουλίδη (χέρι) και ο Δημήτρης Χασομέρης εκτελώντας το εύστοχα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της ΑΕΛ.

Στο γήπεδο δεν βρέθηκε πολύς κόσμος, αφενός λόγω του εργάσιμου της ημέρας, αφετέρου λόγω της γενικότερης απογοήτευσης του κόσμου της ΑΕΛ, που όμως είναι βέβαιο ότι η νίκη τον «ζέστανε».

Βασικός και πάλι ο Αλέξανδρος Παπατζίκος για την Επανομή, με τον Σάββα Ταταρίδη να μένει στον πάγκο.

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Παγώνης, Τσιάρας (52′ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (65′ Χασομέρης), Τσιμπάμπα (75′ Μάγγος), Δεινόπαπας, Τσίγκας.

Αναγέννηση Επανομής: Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωϋσίδης (72′ Αναστασίου), Κουλίδης, Δραγανίδης (83′ Τζανδάκης), Ογκουνσότο, Ναστόσκι (83′ Μπαλασάς), Ταζμαζίδης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected