Κατηγορίες
Football League

Φωκικός VS Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βασικός ο Γεωργίου, εκτός οι άλλοι Ημαθιώτες

Εύκολο απόγευμα για Φωκικό, 3-0 τα Γιαννιτσά | onsports.gr

Το απόλυτο έκανε ο Φωκικός στα πρώτα του δύο παιχνίδια για τη Football League. Η ομάδα της Άμφισσας μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και τη νίκη με 3-1 επί της Αναγέννησης Επανομής, ήρθε νέα μεγάλη εμφάνιση και νίκη, αυτή τη φορά επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Οι γηπεδούχοι ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 3-0. Στο 20’ ο Ευσταθίου με διαγώνιο σουτ, κέρδισε τον Ταμπάκη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Πολλά, κρίθηκαν στο 42’ όταν ο Σκέμπος αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά «κιτρινίστηκε» για σκληρό μαρκάρισμα και στη συνέχεια δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» τη νίκη. Ο Θέος βρέθηκε στην περιοχή της Αναγέννησης και με δυνατό σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπουλούλη στο 67’ που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Γκόμεζ.

Βασικός και πάλι ο Θανάσης Γεωργίου για τον Φωκικό, με τον Γιώργο Σιμψερή να μένει στον πάγκο. Οι Ημαθιώτες της Αναγέννησης δεν χρησιμοποιήθηκαν (Ζωγράφος, Τσιάμης, Μυλωνάς).

Φωκικός : Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Κωστόπουλος, Λίτσος, Τετέ, Ταμπάκης (61’ Γκόμεζ), Θέος (74΄Αμπντουραχμάνι), Σκαρίμπας (69’ Νγκουέμ), Μπουλούλης, Ευσταθίου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Σκέμπος, Καρπαθάκης, Σερέτης, Φελίπε, Σπαθάρας (73’ Στεργίδης), Καρακάσογλου (50’ Στεφανίδης), Ιορδανίδης, Νταντίδης, Φάμπιο, Μπουτζίκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected