Γ Εθνική / Τοπικά

Οδυσσέας Κορδελιού – Μακροχώρι 3-1

Αρκετά καλή εμφάνιση, παρά την ήττα πραγματοποίησε το Μακροχώρι στο Κορδελιό, στο φιλικό που πραγματοποιήθησκε χθες, με αντίπαλο τον τοπικό Οδυσσέα. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου, κατά διαστήματα, απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στη Football League 2, ενώ και η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας και σε μεγάλο βαθμό έτοιμης για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Τα πιτσιρίκια του Οδυσσέα έδειξαν ότι εκτός από ενθουσιασμό έχουν και πολύ ταλέντο και ειδικά στην τελική προσπάθεια ήταν αρκετά αποτελεσματικοί. Κι όμως στην αρχή το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και για 25 λεπτά περίπου οι δύο ομάδες δεν παρουσίαζαν καμία διαφορά δυναμικότητας.

Στο 18′ και στο 25′ το Μακροχώρι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν (Τσακαλίδης και Ηλιάδης) και στο 27′ ο Αλμπάνης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε ανεξήγητα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχτηκαν άλλα δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα (36′ Καλογεράκης και 43′ Αλμπάνης).

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν οι αθρόες αλλαγές και το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του, παρόλα αυτά οι “ασπρόμαυροι” έχασαν και άλλες ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα του παιχνιδιού, όμως το γκολ ήρθε στο 72′ με τον Μπάκανο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Να θυμίσουμε ότι ο Οδυσσέας είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ την προηγούμενη Κυριακή και τα Γρεβενά Αεράτα, αντίπαλο των ομάδων του νομού μας στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής (Αλμπάνης, Ζαγναφέρης, Σαββαϊδης τα γκολ)

Συνθέσεις

Οδυσσέας Κορδελιού : Καλογεράκης, Θυμιόπουλος, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ιβανίδης, Πεχλιβάνης, Αχαλινόπουλος, Κυριακίδης, Αλμπάνης, Μπολόσης. Αγωνίστηκαν και οι Μπογδάνος, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος, Σάλιβαν, Αντωνιάδης, Λαζαρίδης, Φράγκαλης, Τσίλογλου, Σαββαϊδης, Βιλανάκης και Ζαγναφέρης.

Μακροχώρι : Σταματέλος, Σαρηγιαννίδης, Συμεωνίδη Χ., Ζαρογιάννης, Σαλέπης, Πιετρά, Τσακαλίδης Τ., Ξαγοράρης, Ηλιάδης Α., Βούλγαρης, Βελλίνης. Αγωνίστηκαν και οι Θεοδωρίδης, Γεωργίου, Τσακαλίδης Γ., Μαυριδόγλου, Μπάκανος, Ηλιάδης Γ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected