Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ – Τέλος η απεργία των διαιτητών

Κανονικά θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ, καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν να άρουν την αποχή τους, λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει απέναντί τους η ομοσπονδία και να σφυρίξουν κανονικά στα παρκέ.

Η συνάντηση μάλιστα του προέδρου της ΟΧΕ, Παντελή Χατζηιωάννου και του ομολόγου του ΣΥΔΧΑ, Στράτου Κυριακούλια που προηγήθηκε και στην οποία έπεσαν στο τραπέζι νέες προτάσεις για να λυθεί το πρόβλημα με τις οφειλές προς τους ρέφερι, ήταν αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Κανονικά θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών για τη δεύτερη αγωνιστική, μετά την απόφαση των διαιτητών για άρση της αποχής τους. Προηγήθηκε χθες συνάντηση στα γραφεία της ΟΧΕ, μεταξύ του προέδρου, Παντελή Χατζηιωάννου, και του προέδρου του ΣΥΔΧΑ -που εκπροσωπεί όλους τους συνδέσμους-, Στράτο Κυριακούλια, και αποστολή νέας πρότασης για εξεύρεση λύσης των προβλημάτων των διαιτητών, από την ομοσπονδία προς τους Συνδέσμους.

Σήμερα οι διαιτητές απέστειλαν επιστολή προς την ΟΧΕ, η οποία και αναφέρει: «Σε απάντηση των νέων προτάσεών σας, σας γνωρίζουμε ότι οι Σύνδεσμοι διαιτητών του αθλήματός μας, σε ένδειξη πνεύματος καλής συνεργασίας, αποφάσισαν την αναστολή της αποχής τους και θα επανακαθορίσουν τη στάση τους μετά την πραγματοποίηση της ΓΣ της ΟΧΕ και, σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτή, σχετικά με τα αιτήματα μας».

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, σχολίασε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω τους διαιτητές για την απόφαση που πήραν. Έστω και αργά, ήταν σωστή. Είναι ώρα όλοι μαζί να δουλέψουμε αρμονικά για να έρθουν καλύτερες ημέρες στο άθλημα».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΑΪΣ θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV η αναμέτρηση του Δούκα με τον Πανελλήνιο για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο επόμενος τηλεοπτικός αγώνας από το συνδρομητικό κανάλι θα είναι το παιχνίδι Ποσειδώνας Λουτρακίου ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

* Μετά από κλήρωση που διεξήχθη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η Σοφία Φούρλαρη ανέλαβε νέα τακτική δικαστής στο Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΟΧΕ, ενώ αναπληρωματική της θα είναι η Δέσποινα Ιωσηφίδου.

*hanball.org.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected