Football League

Eθνικός Γαζώρου VS Καλλονή – Στον πάγκο ο Κουκόλης

«Κόλλησαν» στο μηδέν Εθνικός Γαζώρου και Καλλονή  | onsports.gr

Πολύ θετικό είναι το ξεκίνημα των Εθνικού Γαζώρου και Καλλονής στο πρωτάθλημα της Football League. Οι δύο ομάδες στα πρώτα τους δύο παιχνίδια παραμένουν αήττητες έχοντας μία νίκη στην πρεμιέρα και την ισοπαλία μεταξύ τους χωρίς τέρματα για τη 2η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι του Τίμου Καβακά είχαν καλύτερη παρουσία από τον Εθνικό, έχοντας τον έλεγχο χωρίς να μπορέσουν όμως να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες με την ισοπαλία.

Ο Χρήστος Κουκόλης έμεινε και σ’ αυτό το παιχνίδι στον πάγκο, ενώ βασικοί ήταν οι πρώην παίκτες της Βέροιας, Καπίας και Γεωργιάδης για τους “μπλε” και ο Σιλιγαρδάκης για την Καλλονή.

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Ζιγκερίδης (58’ Κωνσταντινίδης (75’ Γκόγκας), Κατσαβάκης, Καπίας, Κοσμίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς
Καλλονή : Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος (65’ Γάλας), Μαρσέλο, Γκονζάλες (57’ Μανουσάκης), Λεοζίνιο (89’ Γιόνδης), Καζάκης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected