Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Καψόχωρας 3-1

Άλλη μία νίκη και διεύρυνση του αήττητου για τον Ατρόμητο, νικώντας αυτή τη φορά την ΑΕ Καψόχωρας στο Διαβατό με 3-1. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε σχετικά άνετα τους κιτρινόμαυρους, που μετράνε 3 συνεχόμενες ήττες.

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 80-100 θεατές, που απόλαυσαν τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Κι όμως, το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν προϊδέαζε ότι θα υπάρξει τέτοιο σκορ, με τις δύο ομάδες να κάνουν αναγνωτιστικό παιχνίδι, προσπαθώντας να ελέγξουν εκατέρωθεν το χώρο του κέντρου.

Το δοκάρι του Μάκη Σπανού στο 5ο λεπτό ήταν η..προειδοποιητική βολή για τον Ατρόμητο, με τον 33χρονο μέσο να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων για τους γηπεδούχους.

Στο 23′ το γκολ του έμπειρου χαφ (το πέμπτο φετινό), “ξεκλείδωσε” ουσιαστικά το ματς για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι βρήκαν περισσότερους χώρους στην αντίπαλη άμυνα, με τους παίκτες του Στέλιου Διτσόλα να “ανοίγονται” έχοντας πλέον ως αποκλειστικό στόχο την ισοφάριση.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0, όμως με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Κίτσα αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ. Η Καψόχωρα σε εκείνο το σημείο έδειξε πως καταθέτει τα όπλα, γεγονός που καυτηρίασε ο Στέλιος Διτσόλας, σε συνέντευξη του στο Imathia Sports News την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Διαβατός τριπλασίασε τα τέρματα του στο 71′ με κεφαλιά του Παγγούρα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, με τους “κιτρινόμαυρους” να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 76′ με τον Σταμούλη.

Διαιτητής της συνάντησης ο Παρασίου με βοηθούς τους Γεωργιάδη και Παυλίδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Καμπάς, Ηλιάδης, Φαρμάκης (68′ Μπουτάνι), Καρατάσος, Σπανός, Κίτσας (75′ Τσακαλίδης), Ποζιάδης, Κουτσιάδης, Παγγούρας, Λιλιόπουλος (78′ Ψαλίδας).

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Όμπιντικ (70′ Σωτηρόπουλος), Σταμούλης, Πιπιλιάρης, Διτσόλας, Νιάκας (52′ Καρκαμάνης), Χατζηιωαννίδης, Κωτούλας, Χαρισιόπουλος, Τσαλαμπάνας, Βλάχος (78′ Νικολόπουλος)

* Η διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού θα ήθελε να ευχαριστήσει το κύριο Φεζόπουλο, που διατηρεί εστιατόριο στην Αλεξάνδρεια, για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected