Super League 1

Βέροια VS Ατρόμητος – Αποκαταστάθηκε η αδικία!

Βαθμός-δικαίωση στο φινάλε για Βέροια! | onsports.gr

Πάλευε σε όλο το παιχνίδι για να σκοράρει η Βέροια, αλλά ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-0, όμως η «Βασίλισσα του Βορρά» απάντησε στο τέλος, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα τελευταία λεπτά.

Αν και από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν, ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει στο 13’ με τον Καραμάνο και στο 31’ με αυτογκόλ του Γεωργέα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Περιστεριώτες θα αποδράσουν με το «διπλό», ο Καφές στο 89’ και ο Μπαργκάν στο 90’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα τους που δικαιωματικά τον άξιζε.

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Βέροια, η οποία από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει. Στο 13’ κεφαλιά του Φυτανίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λόπεζ, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Λαζαρίδης έκανε τη σέντρα και ο Καραμάνος από κοντά σημείωσε το 0-1, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Το γκολ δεν μπλόκαρε τους γηπεδούχους που συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες, με τους Μπαργκάν και Ιωάννου, αλλά ο Ιτάνζ ήταν πάντα σε ετοιμότητα. Στο 31’ όμως η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Επστάιν έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γεωργέας στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 0-2. Η Βέροια προσπάθησε και πάλι να απαντήσει, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, ενώ ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να πλησιάσει τα καρέ του Λόπεζ. Μετά το 60’ και με την είσοδο του Δημούτσου, οι Περιστεριώτες άρχισαν να βγαίνουν μπροστά με αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι τα κενά που άφηναν οι παίκτες της Βέροιας. Με κύριο εκφραστή τον Επστάιν, προσπάθησαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος θα πάρει τη νίκη, η «Βασίλισσα του Βορρά» χτύπησε στο τέλος. Στο 89’ ο Καφές με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Μπαργκάν με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2, βάζοντας φωτιά στο δημοτικό στάδιο Βέροιας! Πίεσε στις καθυστερήσεις και για άλλο γκολ η Βέροια, αλλά το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καλί, Ορέστες, Γεωργέας (Μπεθέρα 46′), Καλογέρης (Καλτσάς 59′), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (Μπελόν 83′).

Ατρόμητος : Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (Ταυλαρίδης 91′), Επστάιν, Μπέλιτς (Δημούτσος 54′), Σουμπίνιο (Καραγκούνης 85′), Καραμάνος.

Σκόρερ: Γεωργέας (31′ αυτογκόλ), Καφές (κεφαλιά 88′), Μπαργκάν (σουτ 90′) – Καραμάνος (13′ σουτ).

Κάρτες: Γιαννούλης (κίτρινη 41′), Μπέλιτς (κίτρινη 48′), Λαζαρίδης (κίτρινη 51′), Δημούτσος (κίτρινη 57′), Σκόνδρας (κίτρινη 71′), Καλί (κίτρινη 85′).

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected