Κατηγορίες
Super League 1

Δηλώσεις Καρύδα – Μπάγιεβιτς

Καρύδας: «Παλέψαμε και αξίζαμε το θετικό αποτέλεσμα» | onsports.gr

Στην πίστη και την προσπάθεια των παικτών του αναφέρθηκε ο Νίκος Καρύδας, τονίζοντας πως η Βέροια μπορούσε ακόμη και να πάρει τη νίκη στο φινάλε.

«Νομίζω πως τα παιδιά δείξανε ότι δικαιούνται ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεχτήκαμε δύο γκολ που προήρθαν από δικά μας λάθη. Ήταν δύο κακές στιγμές. Παλέψαμε, όμως, δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη όπως ήρθε ο αγώνας», ανέφερε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης ο τεχνικός της Βέροιας.

Μπάγεβιτς: «Ήμασταν απρόσεκτοι στα τελευταία λεπτά» | onsports.gr

Αν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, η απροσεξία στα τελευταία λεπτά του στοίχισε τη νίκη, σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα σήμερα. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βάλουμε και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ ακόμα θα ήταν διαφορετικά τώρα τα πράγματα. Ήμασταν απρόσεκτοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θα μπορούσαμε στο να είχαμε δεχτεί και τρία και τέσσερα γκολ», υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ατρόμητου.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected