Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Κεραυνός Επισκοπής 8-0

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε χθες ο Φίλιππος Μελίκης με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής. Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί και πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αντιδράσουν και μοιραία δέχτηκαν μεγάλη πίεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε, όπως μας δήλωσε και στο παρελθόν ο προπονητής της ομάδας, ο Κεραυνός δημιουργεί την ομάδα από την αρχή, στηριζόμενος σε παιδιά μικρών ηλικιών, που μέσα από τέτοια παιχνίδια θα αποκτήσουν εμπειρίες, σημαντικές για το μέλλον τους αλλά και της ομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν σχεδόν 100% αποτελεσματικοί, δημιούργησαν πολλές φάσεις στα καρέ του Δημητρίου και παρέμειναν μετά και την 5η αγωνιστική στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός πως ο προπονητής του Φίλιππου χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες, προερχόμενους από την Ακαδημία της ομάδας και μάλιστα είχαν πολύ καλή απόδοση, ικανοποιώντας στο έπακρο τους ιθύνοντες της ομάδας.

Τα γκολ του Φίλιππου Μελίκης πέτυχαν οι Ανδρίτσος (5′, 75′), Μελιόπουλος (7′, 10′, 14′ κάνοντας μάλιστα το πιο γρήγορο χατ-τρικ του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον συμπαίκτη του Βενιόπουλο, που το πραγματοποίησε τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο Κλειδί), Αράπος (31′), Πιτσάβας (34′), Μαμουτόπουλος (51′).

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Κωτσόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος (30′ Περπερίδης), Τενεκετζή, Γούτσης, Μελιόπουλος (16′ Μαμουτόπουλος), Τεγούσης, Ανδρίτσος, Μελιόπουλος (16′ Μπιτόπουλος), Λουμάνι, Πιτσάβας.

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Χαραλαμπίδης (46′ Τούσιας), Μάμαλης, Ζιαμπάκας, Ραφαηλίδης Γ., Στογιάννος (64′ Θαμνίδης Γ.), Φράγκης, Γάτσος, Δίγκας, Τσεχελίδης, Θαμνίδης Α. (46′ Γκότσης).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected