Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης 4-0

Άλλη μία…επίδειξη των φετινών δυνατοτήτων του έκανε χθες το απόγευμα ο Εθνικός Κλειδιού, στον αγώνα για την 5η αγωνιστική με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης. Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη έστειλε…μήνυμα στους προσεχείς αντιπάλους της (ΑΕ Αλεξάνδρεια για το Κύπελλο την Τετάρτη, Αχιλλέα Νεοκάστρου το Σάββατο για το πρωτάθλημα) και έδειξε πως φέτος θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Φίλιππος Μέσης παραδόθηκε…αμαχητί, ήταν κακός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που δεν συνηθίζει φέτος η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα και οι επιθετικοί του Εθνικού βρήκαν χώρους και δημιούργησαν ρήγματα στα μετώπεισθεν των φιλοξενούμενων.

Την αρχή έκανε ο Κωστόπουλος στο 17′, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 34′, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, ο Εθνικός κατέβασε ταχύτητα, παρόλα αυτά πέτυχε άλλα δυο γκολ προς το τέλος (78′ και 85′) με τους Καϊμακαμίδη και Βουλτσίδη.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Στογιάννης, Περηφανόπουλος, Χαϊκάλης, Κιρκιλιανίδης (80′ Δημητριάδης), Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Κωστόπουλος (72′ Φιρινίδης), Τοπούζης (61′ Καλυβιώτης Α.)

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Κούφας, Μόσχος, Δημοσθένους, Τσανακτσίδης (65′ Καλούδης Η.), Μουρατίδης, Τσιάμπας (46′ Γιαννόπουλος), Ρόκκο (62′ Καρασαλίδης), Κελεσίδης, Ζερδαλής, Αρβανιτίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected