Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2

Τοπικό ντέρμπι με τα…όλα του και με εντυπωσιακή ανατροπή από πλευράς ΑΕ Χαρίεσσας έγινε στο Γιαννακοχώρι, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Ο Αχιλλέας Νάουσας, παρότι καλύτερος σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε και έχασε το παιχνίδι και τις επόμενες μέρες ακολουθούν εξελίξεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη. Ο Σάκης Παπατάνος έβαλε μπροστά την ομάδα του αρκετά νωρίς (16′) και το ματς έδειχνε πως θα εξελιχθεί σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο (αρκετοί και από τη γειτονική Χαρίεσσα), πίστεψαν πως ο Αχιλλέας θα διευρύνει το σκορ και θα πάρει μια άνετη νίκη.

Και όντως οι γηπεδούχοι συνέχισαν την έντονη επιθετικότητα, με τους Βλαχοδήμο και Κακούδη να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιούσαν, η εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική.

Και στο 27′ ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, όταν μετά από κακή συνεννόηση των αμυντικών με τον Κασαπίδη, η μπάλα θα καταλήξει στον Τριανταφυλλίδη και ο νεαρός παίκτης των “κιτρινόμαυρων” θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Η ΑΕΧ από το σημείο αυτό και στην αρχή της επανάληψης βελτίωσε σημαντικά την αμυντική της λειτουργία, οι γραμμές έγιναν πιο συμπαγείς και οι αντεπιθέσεις στις οποίες επιδόθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πολύ επικίνδυνες. Σε μία από αυτές Βασίλης Καρασαρίδης (70′) θα βάλει την ομάδα του μπροστά και θα προκαλέσει το απόλυτο “σοκ” στους αντιπάλους.

Πολύ σημαντική επιτυχία για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από μια πολύ δύσκολη έδρα και μάλιστα με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη ο Αχιλλέας (χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι έγινε μόνο μια αλλαγή για τους γηπεδούχους) παρουσιάστηκε μεν επιθετικός και με καλή συνολικά απόδοση, όμως κατά τη γνώμη πολλών δεν έγινε σωστή διαχείρηση μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μοιάζουν πιο “φρέσκοι” στο τέλος.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Μάραντης, Δημητρίου, Γιάτσος, Στέφος, Βύζας, Θεοδοσιάδης, Βλαχοδήμος, Παπατάνος, Τουμαράς (70′ Μπράτσης), Κακούδης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Συμεωνίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Κανδηλίδης, Τόσκα (85΄Δάγκας), Φωτιάδης, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β. (90+ Ιωαννίδης), Τριανταφυλλίδης (62′ Διτσόλας).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected