Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδος VS ΑΣΕ Ορμή – Εντυπωσιακές οι Ημαθιώτισσες!

Χάντμπολ: Ήττα από Ορμή για Εθνική Γυναικών | onsports.grΤην ήττα με 22-17 από την νταμπλούχο Ελλάδας Ορμή γνώρισε στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, η Εθνική Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εμφανίστηκε πολύ κουρασμένο και δεν μπόρεσε να μπει ουσιαστικά στην διαδικασία του αγώνα.

«Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε, το τρίτο ματς μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ, αλλά και στον παίκτη παραπάνω και αυτό συμβαίνει λόγο της επιπολαιότητας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Ορμής Ράτκο Τζούρκοβιτς από την ΠΓΔΜ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας είπε: «Χρειάζεται χρόνος να μάθω την ομάδα και τις παίκτριες, καθώς είμαι στην Ελλάδα μόλις 3 ημέρες. Η Ελλάδα είναι ίσως η πιο όμορφη χώρα του κόσμου και οι εγκαταστάσεις που συναντήσαμε εδώ είναι εντυπωσιακές. Ξέρω που ήρθα και πώς να κερδίζω τίτλους, είμαι αυτής της νοοτροπίας. Είναι μία πρόκληση για μένα».

Η Εθνική Γυναικών μετά από αυτό το ματς αναχώρησε από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, αφού ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (30/11-2/12).

Εντυπωσιακές οι Ημαθιώτισσες παρουσίες στο φιλικό, με τις Ματαρώνα και Νούσια να πετυχαίνουν από 3 γκολ και την Μούρνου να σκοράρει άλλο ένα.

ΕΛΛΑΔΑ- ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 17-22

Τα δεκάλεπτα: 2-5, 4-12, 8-14 (ημχ.), 12-16, 13-19, 17-22

ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Κοτσαμπουικίδου, Στρατάκη 4, Νούλα, Χρυσή 3, Παπαδοπούλου, Παπανικολάου, Χατζηπαρασίδου 4, Μάστακα 4, Προκοπίδου 2, Λέκκα, Γραμματικού, Μαυρογεώργη, Δημητρίου, Στασινού, Ζυγούρα, Βαφειάδου, Συκιωτάκη, Παρασκευαϊδου, Ευαγγελίδου.

ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Ματαρώνα 3, Μίσκοβιτς, Μούρνου 1, Νούσια 3, Δημητρίου 5, Καράγιωργα 6, Έλληνα 3, Ευαγγελίδου, Κορομηλά, Κασάπη, Αγγελοπούλου, Χαλά, Βελίσκοβιτς 1. Διαιτητές: Τσάμος- Φωκίτης, δίλεπτα: 1-1, πέναλτι: 4/4-0/2

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected