Κατηγορίες

Ακαδημία Βέροιας – Δελτίο Τύπου

Η Ακαδημία Βέροιας μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου, σχετικά με τις δραστηριότητες της ομάδας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π-ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Σάββατο το πρωί και στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε.Π-ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ κέρδισε στον Διαβατό το απόγευμα ήταν η σειρά της Α.Ε.Π στο πρωτάθλημα της και στην Α1 κατηγορίας στον Άγιο Γεώργιο και το κερασάκι έβαλε την Κυριακή στην Λυκογιάννη η ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ κερδίζοντας τον τοπικό Απόλλωνα. Επίσης άκρως θετικά και κολακεύτηκα σχόλια είχαν τα τμήματα πρόπαιδικο–Bambini στους αγώνες τους με τον Μακεδόνα για το ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών Ημαθίας –Πέλλας.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ : 1-2
Μεγάλη από όλες της πλευράς θα χαρακτηριστεί η νίκη της ΑΕΠ στον Άγιο Γεώργιο μιας και το επίσημο ντεμπούτο του Τάσου Ανθυμιάδη συνοδεύτηκε από νίκη που έφερε χαμογέλα αλλά κύριος ψυχολογική ανάταση στους ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας στον Άγιο Γεώργιο ξεκίνησε με την την τοπική ομάδα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού η υπέροχη αυτή καρποφόρησε στο 13΄με κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδήνας Σάκης, και το μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιότσιος. Η ΑΕΠ ισορρόπησε το παιχνίδι, κέρδισε την μάχη του κάντρου και βγήκε στην επίθεση με σωστό και οργανωμένο ποδόσφαιρο και έτσι στο 32΄ μετά από πολύ όμορφη ενεργεία του Σερασκιέρη Χ πάσαρε στον Κατσιγιαννόπουλο και ο επιθετικός της Α.Ε.Π πλασάρε σωστά και έκανε το 1-1 σκορ που έκλεισε και το α΄ μέρος.

Στο 2ο μέρος μοιράστηκε η υπεροχή και δυο ομάδες προσπαθούσαν να σημειώσουν τέρμα για να πάρουν την νίκη, αυτή που ευτύχησε να επιτυχή γκολ ήταν η ομάδα της ΑΕΠ και συγκεκριμένα στο 86΄με δράστη τον σκόρερ και του πρώτου τέρματος γράφοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΕΠ:
ΟΒΕΖΥΚΟΓΛΟΥ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΙΑΤΙΚΙΔΗΣ,ΣΙΔΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΤΖΙΒΑΡΑΣ,ΚΟΥΤΣΙΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΙΟΥΤΗΣ,(36΄ΡΙΓΟΠΟΥΛΟΣ),ΓΑΛΑΝΗΣ,(68΄ΠΙΚΟΣ),ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ,ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,(89΄ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ:2-3

Πολύ καλή εμφάνιση από τους μπέμπηδες της ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ που αυτήν φορά συνοδεύτηκε από νίκη, επι ενός αντίπαλου στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Παρά την ψυχρολουσία από το γρήγορο γκολ που δεχτήκαν στο 5΄η παίκτες της ακαδημίας κατόρθωσαν μετά από όμορφες και οργανωμένες τακτικές ενεργείς να γυρίσουν το εις βάρους τους αποτέλεσμα, αρχικά με τον Καλτσά και στο 30΄με τον Γαβριηλίδη. Αντέδρασε όμως και η τοπική ομάδα και στο 40΄ισοφαρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ που έκλεισε το Α΄ μέρος δεύτερο ημίχρονο η ποδοσφαιριστές της ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ μπήκαν με διάθεση, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας της Λυκογιάννης Χωλόπουλος το 2-3 θα ερχόταν πιο γρήγορα όμως ευτυχώς δεν ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου και ο Γαβριηλίδης Τάσος στο 70΄ έκανε το 2-3. Στα υπόλοιπα λεπτά η γηπεδούχος ομάδα πίεσε, αλλά εκείνη που ήρθε πιο κοντά στο γκολ ήταν η ομάδα της ακαδημίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΚ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ:
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΚΑΛΑΙΤΣΗΣ,ΤΣΙΟΥΧΑΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΣΑΜΠΡΗΣ,ΓΚΙΛΙΝΑΣ(67΄ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ),ΝΤΑΜΟΤΖΙΔΗΣ,(75΄ΚΑΡΑΠΕΙΔΗΣ),ΚΑΛΤΣΑΣ,(72΄ΤΣΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)ΓΑΒΙΗΛΙΔΗΣ ,ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΤΟΣ-ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ 1-4

Πρεμιέρα για το παιδικό της ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ ,και η παράδοση που έχει καθιερωθεί εδω και χρονιά που λέει ότι η υποδομές αυτού του συλλόγου ,που από φέτος βαδίζει χέρι χέρι με την ΑΕΠ, πάλι θα βγάζει ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν στο μέλλον μεγάλους συλλόγους ,αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνετε και φέτος. Ένα δήγμα έδωσαν οι έφηβοι της ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο Διαβατού με τον τοπικό ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα που χαροποίησε τούς ανθρώπους της ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ η κοσμία συμπεριφορά και η σωστή τεχνική και τακτική σκέψη που διέκρινε τους ποδοσφαιριστές της. Για την ιστορία τα τέρματα της ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ σημείωσαν στο 50΄ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. στο 55ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣ.στο 60΄ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ 75΄.Το επόμενο Σάββατο υποδέχεται στο γήπεδο της στην Ραχια τον Απόλλωνα Άγιου Γεώργιου .

Την Δευτέρα 8/10/2012 ο Πρόεδρος της ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣ. ανακοινώσε το νέο μέλος του προπονητικού τιμ ΒΑΣΔΕΚΗ ΚΩΝ. που θα έχει την προπονητική επίβλεψη του ερασιτεχνικού τμήματος της ΑΚΑΔ,ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά την ανακοίνωση και για το καλωσόρισμα του νέου προπονητή έκανε το τραπέζι σε γνωστό ουζερί της πόλης σε όλο το τεχνικό τιμ της ΑΕΠ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ που αριθμοί πλέον 9 προπονητές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected