Κατηγορίες
Basket - Μεταγραφές

Φίλιππος Βέροιας – Και στο τέλος…Ορφανός!

Ο Φίλιππος Βέροιας ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση του Νίκου Ορφανού. Ο έμπειρος παίκτης, μετά από συνάντηση που είχε την Δευτέρα 8/10 με τον πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ Γιώργο Τραπεζανλίδη, υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο.

Ο Νίκος Ορφανός έχει ύψος 1.90 και γεννήθηκε 19/04/1982. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη (2001-2006) ενώ συνέχισε στις ομάδες ΑΕΛ Λάρισας, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Κεραυνός Αιγίου, Ολυμπιάδα και Κόροιβος Αμαλιάδας ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 με την ομάδα του ΟΦΗ. Παίζει στις θέσεις 1 και 2, με προτίμηση αυτή του γκαρντ.

Τέλος, την Τετάρτη 10/10/2012 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια  η Διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Στην συνέντευξη θα παρουσιαστούν οι φετινοί στόχοι της ομάδας, οι παίχτες καθώς επίσης και οι χορηγοί της ομάδας. Η συνέντευξη θα ξεκινήσει στις 19:30 και είναι ανοικτή για όλους.

Μετά το τέλος της συνέντευξης η Διοίκηση θα παραθέσει γεύμα σε παίκτες και προπονητές στο γνωστό Ουζερί – Ψαροταβέρνα «Αγγέλων» Αγ. Δημητρίου κ Αγγέλων γωνία.

*http://www.filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected