Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – “Μέσα ο Ζε Βιτόρ”, βέλγικα…μάτια για Ολαϊτάν!

Έναν επιπλέον λόγο να χαμογελά εκτός από τα θετικά αποτελέσματα της Βέροιας έχει ο Νίκος Καρύδας, καθώς την Τρίτη (09/10) πρόσθεσε ένα επιπλέον «όπλο» στη φαρέτρα του, με τον Ζε Βίτορ να επανέρχεται μετά από αρκετό καιρό σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων – «Κατάσκοποι» της Γκενκ είδαν Ολαϊτάν με Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός ο οποίος αγωνίστηκε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ξεπέρασε την κάκωση στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ενώ με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, έχει όλο το χρόνο μπροστά του να ανεβάσει στροφές ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όσον αφορά στον έτερο στόπερ της Βέροιας, ο Γουέιν Τόμας πήρε άδεια από το διοίκηση προκειμένου να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του η οποία θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Από εκεί και πέρα, ο Μάικλ Ολαϊτάν, ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Βέροιας έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα της Γκενκ, άνθρωποι της οποίας είχαν «καρφωμένα» τα μάτια τους πάνω του στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα (ακόμα και επίσημη πρόταση) άμεσα!

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected