Football League

Βύζας Μεγάρων VS Εθνικός Γαζώρου – Βασικός ο Κουκόλης

Για τέταρτο παιχνίδι στη Football League μακριά από τις νίκες έμειναν οι Βύζας Μεγάρων και Εθνικός Γαζώρου μετά τη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία.

Κάκιστο είναι το ξεκίνημα των Βύζαντα Μεγάρων και Εθνικού Γαζώρου στο πρωτάθλημα της Football League. Οι δύο ομάδες, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη και η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν σημαντική και για τους δύο καθώς είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στη συνέχεια όμως, ο Γάζωρος ισορρόπησε και έχασε τρεις  σημαντικές ευκαιρίες με τον Παναγόπουλο να φωνάζει «παρών» σε όλες τις περιπτώσεις.

Στην επανάληψη, δεν υπήρξε κάτι το σπουδαίο με το ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει κατακόρυφα και τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες από το βαθμό της ισοπαλίας.

Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ο Χρήστος Κουκόλης, ο οποίος κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή φέτος στο πρωτάθλημα. Βασικός κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα των Σερρών και ο πρώην παίκτης της Βέροιας Λουκάς Αποστολίδης.

Βύζας Μεγάρων : Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Κρητικός (66’ Διαμαντόπουλος), Βλάχος (55’ Αρναρέλης), Μανδύλης, Ντιαλό, Ρεκλείτης, Ταμπάκης, Βελέτης, Κοκόλης (84’ Ζούμας), Γρομητσάρης.
Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (80’ Καπίας), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Γκόγκας (67’ Κρυστάλλης), Μπεκιάρης, Ζυγκερίδης (64’ Νύρλας).

*φωτ. από serresgoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected