Διάφορα

Παναχαϊκή VS Καβάλα – Βασικοί οι Γελαδάρης, Μαραγκός

Χτύπησε στο παρά… τρία η Καβάλα, 1-0 την Παναχαϊκή! | onsports.gr

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καβάλα, η οποία «δραπέτευσε» από την Κάτω Αχαγιά, επικρατώντας με 1-0 της Παναχαϊκής χάρις σε τέρμα του Αποστολόπουλου στο 87’. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Ενσαλίβα στο 65’.

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη έφτασε τους 7 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, εν αντιθέσει με τους Πατρινούς, οι οποίοι έμειναν στους 2 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Οι «Αργοναύτες» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για ένα τέρμα, ωστόσο, στο 2’ η κεφαλιά του Χλωρού δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 12’ ο Κοκκίνης πρόλαβε τον άσο των φιλοξενούμενων και έδιωξε προ του Μοκακέ.

Η… απάντηση για την Παναχαϊκή ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ντίνας σέντραρε, αλλά ο Αποστολής μπλόκαρε, ενώ στο 23’ έπειτα από σέντρα του Σπίνουλα, ο Μαπούκου έπιασε το ψαλιδάκι, ωστόσο, η μπάλα κόντραρε στον Τριποτσέρη και απομακρύνθηκε.

Στο δεύτερο μέρος, η Καβάλα ανέβαλε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε για ένα γκολ, ωστόσο, στο 65’ η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ενσαλίβα – δεύτερη κίτρινη – άλλαξε τα δεδομένα.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε το σουτ του Σαλαμαστράκη στο 75’ και στο 81’ το σουτ του Κοιλιάρα πέρασε άουτ.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μείνουν στο «λευκό» 0-0, ο Αναστασόπουλος είχε άλλη… άποψη, καθώς με δυνατό σουτ, νίκησε τον Πίτκα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, έπειτα από σέντρα του Μαπούκου, βρήκε σε ετοιμότητα τον Αποστολίδη, ο οποίος απέκρουσε.

Βασικοί για άλλη μια φορά, με πολύ καλή απόδοση αμφότεροι, οι Δημήτρης Γελαδάρης (στο αριστερό άκρο της άμυνας) και Στέλιος Μαραγκός (αμυντικό χαφ). Βασικοί για τους “Αργοναύτες” και οι πρώην παίκτες της Βέροιας Τάσος Παγώνης και Σερζ Ντιέ.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Ντίνας, Ντιόγκο, Γκούρτσας (65’ Κοιλιάρας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Κωνσταντινίδης), Μαπούκου.

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ (85’ Πλιάγκας), Ενσαλίβα, Χλωρός (68’ Αναστασόπουλος), Μοκάκε, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι (77’ Μιγιάτοβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected