Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-1

Αυτός που θα έβαζε το γκολ, αυτός θα ήταν και ο τελικός νικητής… Η παραπάνω πρόταση ταιριάζει…γάντι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να φεύγει νικητής από μία δύσκολη έδρα, φτάνοντας στη δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Φίλιππο Μελίκης (15 βαθμοί έναντι 16).

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου (4 γκολ παθητικό), “έκλεψε” τη νίκη από την ΑΕ Χαρίεσσας, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με το αυτογκόλ του Δραγουμάνου στο 70′ (λάθος συννενόηση με τον Αντιφάκο), πήρε ο πολύτιμο “τρίποντο”, που ίσως αποδειχθεί “χρυσό” για τη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι, που εκτός της αστοχίας, είχαν και την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό τρεις παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς (Φωτιάδης, Κανδηλίδης, Τριανταφυλλίδης), γεγονός που τους επηρέασε σημαντικά. Τα αδέρφια Καρασαρίδη (Βασίλης και Δημήτρης) σήμερα ήταν οι μοιραίοι παίκτες για τους “κιτρινόμαυρους”, αφού δεν είχαν το καθαρό μυαλό όταν βρέθηκαν ισάριθμες φορές απέναντι στον Μαρτσέλο.

Ο Σάββας Αβετίδης, από την άλλη πλευρά, έχει δημιουργήσει ένα “σφιχτό” σύνολο, που χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η ταχύτητα και το απαράμιλλο πάθος. Στα θετικά για τους “ασπρόμαυρους” το γεγονός πως απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες πέρσι με τη συμμετοχή τους στη Δ’ Εθνική και σίγουρα αυτό μετρά στα υπέρ τους.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Συμεωνίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Κανδηλίδης, Τόσκα, (85′ Δάγκας), Φωτιάδης (46′ Διτσόλας), Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (88′ Χαλκιάς).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ., (62′ Πατατούκας), Κίτσας Θ., Τζέπης Γ., Λαδάς (85′ Κίτσας Δ.), Χαρισούδης (80′ Τζέπης Ν.), Κίτσας Γ.

Δηλώσεις προπονητών

Δημήτρης Χαλκιάς : “Το σημερινό αποτέλεσμα μας αδικεί, καθώς βάσει της εικόνας και των ευκαριών που είχαμε στο παιχνίδι, έπρεπε να κερδίσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και εύχομαι οι τραυματισμοί σήμερα να μην είναι σοβαροί. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με τα τελευταία παιχνίδια και να επανέλθουμε γρήγορα στις επιτυχίες”.

Σάββας Αβετίδης : “Ήταν εκ προοιμίου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Ξεπεράσαμε γρήγορα την ήττα στο Κύπελλο από το Νεόκαστρο και παρόλη την κούραση που είχαμε από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης καταφέραμε και φύγαμε με τους 3 πόντους από το σημερινό παιχνίδι. Ανταπεξέλθαμε στη πίεση του αντιπάλου και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που κέρδισαν παλικαρίσια. Κρατάμε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected