Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών VS Πανσερραϊκός – Βασικός ο Τσιάμης

Επιστροφή στις νίκες για Γιαννιτσά, 1-0 τον Πανσερραϊκό | onsports.gr

Η Αναγέννηση κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση των Σερραίων και να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη κατάφερε να επανέλθει στις νίκες, έχοντας ως κορυφαίο και σκόρερ τον Γιώργο Ιορδανίδη (αδερφό του Νίκου που αγωνίζεται στη Νάουσα)την ώρα που τα «λιοντάρια» έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν μοναδικοί πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, κάνοντας κακή εμφάνιση στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού το οποίο ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρακώστα.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που κατάφερε να κυριαρχήσει με το… καλησπέρα στα Γιαννιτσά. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και όσο περνούσε η ώρα πίεζε έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στο γκολ το οποίο θα ξεκλείδωνε την άμυνα της Αναγέννησης και θα έδινε το προβάδισμα στα «λιοντάρια», όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε στα πρώτα 45 λεπτά.

Οι προσπάθειες των Ανάκογλου και Μπανγκουρά δεν βρήκαν το στόχο, ενώ για τους γηπεδούχους η καλύτερη στιγμή ήταν στο 39’ όταν ο Ιορδανίδης εκτέλεσε φάουλ κι ανάγκασε τον Λουσινί να διώξει δύσκολα πάνω στην γραμμή της εστίας του και μάλιστα με τα πόδια. Έτσι, οι 22 ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με το… μηδέν να έχει σφραγίσει τις προσπάθειές τους.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πανσερραϊκό να είναι πιο κινητικός και την Αναγέννηση Γιαννιτσών να προσπαθεί με τη σειρά της να ισορροπήσει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και μάλιστα με τον τρόπο που δεν είχε μπορέσει να το κάνει ο Ιορδανίδης στο τελείωμα του πρώτου μέρους.

Ο έμπειρος άσος των γηπεδούχων στο 65’ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και νίκησε τον Λουσινί για να ανοίξει το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη βρέθηκε σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση όταν στο 79’ ο Καρακώστας του Πανσερραϊκού πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του στο παιχνίδι και αποβλήθηκε.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, η Αναγέννηση κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να κρατήσει με ευκολία του υπέρ της σκορ, κάτι που της απέφερε και την 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με την οποία ανέβηκε στους εννέα βαθμούς. Στον αντίποδα, ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 10 βαθμούς ισόβαθμος με τη Νίκη Βόλου.

Βασικός και πάλι ο Βαγγέλης Τσιάμης για την Αναγέννηση, με τους Χρήστο Ζωγράφο και Τόλη Μυλωνά να βρίσκονται εκτός. Βασικός για τον Πανσερραϊκό ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Σάσα Ράνιτς.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Καρπαθάκης (46’ Χατζόγλου), Σερέτης (81’ Σιδηρόπουλος), Φελίπε (46’ Μπαξεβάνος), Σπαθάρας, Καρακάσογλου, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Τσιάμης, Σκέμπης, Φάμπιο.

Πανσερραϊκός : Λουσινί, Κιάσσος, Καψάλης (75’ Τσούτσης), Μπριλάκης, Καρακώστας, Σιάκκας, Ράνιτς, Ανάκογλου, Κόντος (75’ Τσαούσης), Μπονέρης (65’ Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected