Κατηγορίες
Football League

Καβάλα VS Θρασύβουλος – Βασικοί Γελαδάρης & Μαραγκός, γκολ ο Ντιέ

«Στραβοπάτημα» της Καβάλας, 1-1 με Θρασύβουλο | onsports.gr

Για 69 λεπτά η Καβάλα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, ωστόσο ο Θρασύβουλος έδειξε πως έχει… σφυγμό και στο 79′ πήρε τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας, στο τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, αφού ο Θρασύβουλος μετρούσε μόλις έναν βαθμό στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Στο 10′ ο Ντιέ εκτέλεσε αριστουργηματικά το φάουλ της ομάδας του, στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας για το 1-0. Με κύριο εκφραστή των επιθέσωεων της τον Μπρατσιάνι, η Καβάλα έφτασε αρκετές φορές κοντά στο 2-0, ωστόσο δεν τα κατάφερε, τόσο στο 23′, όσο και στο 32′.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70′, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα, ο Πλιάγκας σούταρτε από καλό σημείο, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 79′. Ο Μπέκας έπιασε ένα πολύ καλό σουτ από μακριά, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Ντιέ με τον Πλιάγκα προσπάθησαν να βάλουν την Καβάλα εκ νέου σε θέση οδηγού, όμως αστόχησαν.

Με αυτή την ισοπαλία η Καβάλα βρέθηκε στην 6η θέση με 8 βαθμούς, ενώ ο Θρασύβουλος στην 19η με μόλις 2!

Από τους διακριθέντες για την Καβάλα οι Ημαθιώτες Δημήτρης Γελαδάρης και Στέλιος Μαραγκός, όπως επίσης και οι πρώην παίκτες της Βέροιας, Παγώνης και ο σκόρερ Ντιέ.

Καβάλα : Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Ντιέ, Παγώνης, Μαραγκός, Αναστόσοπουλος (87′ Ποσίνγκοβιτς), Μπρατσιάνι (69′ Πλιάγκας), Χλωρός, Ντος Σάντος (83′ Μιγιάτοβιτς), Μοκάκε.

Θρασύβουλος : Σταυριανός, Σταυροθανασόπουλος, Ντα Κόστα (64′ Παπανίκου), Πλαβούκος, Σύρος, Πάνος, Τζιωρτζιόπουλος, Κεϊτά, Ανδρίκος, Αγκόλι (53′ Μπέκα), Σκόνδρας (77′ Σερέπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected