Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κάρλο Κόστλι – Δύο γκολ με Καναδά, νέες απειλές για τη ζωή του…

Βέροια: Νέες απειλές σε Κόστλι! | onsports.gr

Άσχημα είναι τα πράγματα για τον Κάρλος Κόστλι της Βέροιας, καθώς δέχθηκε νέα απειλητικά μηνύματα, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να μεταφερθεί στις ΗΠΑ.

Έναν εφιάλτη ζει τις τελευταίες μέρες ο επιθετικός από την Ονδούρα, καθώς άγνωστοι με μηνύματά τους στο προφίλ που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής στο twitter απειλούν και πάλι να σκοτώσουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Θα σε σκοτώσουμε και δεν μας πιστεύεις. Εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους», ανέφεραν τα μηνύματα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το θέμα έχει αναλάβει η αστυνομία της πατρίδας του και μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προσπαθεί να βρει τον αποστολέα.

Εν τω μεταξύ, έστω και την τελευταία αγωνιστική του τρίτου προκριματικού γύρου της ζώνης CONCACAF, η Ονδούρα δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί συντρίβοντας με 8-1 τον Καναδά.

Ήθελε αποκλειστική τη νίκη, για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν έμεινε, όμως, σε αυτή, καθώς… ρεζίλεψε τους «ρουζ». Ο Τζέρι Μπένγκστον των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε τα 1-0 και 2-0 στο 6ο και 16ο λεπτό, αντίστοιχα. Στο 82ο, μάλιστα, ολοκλήρωσε την τριπλέτα. Δύο γκολ πέτυχε ο Κάρλος Κόστλι και ο Μάριο Μαρτίνεζ. Την… οκτάδα συμπλήρωσε ο Ντέιβιντ Έντγκαρ με αυτογκόλ, ενώ ο Ίαν Χιούμ μείωσε σε… 6-1 στο 78ο λεπτό.

Δείτε σε βίντεο τα…πεπραγμένα του Κόστλι

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vDD2pjCt1zA

*φωτ από οnsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected