Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – ΑΟ Κάστωρ 2-1

Νίκη-πρόκριση πέτυχε την Κυριακή 14/10 ο Παναργειακός Ορεστικού, επικρατώντας στο ντέρμπι του πρεσεχούς αντίπαλου της Νάουσας, ΑΟ Κάστωρ με σκορ 2-1. Οι “κοκκινόμαυροι” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-1 στο πρώτο μέρος, κατάφεραν τελικά στην επανάληψη να πετύχουν δύο τέρματα και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ 2-1 σφραγίζοντας το εισιτήριο για την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων ο Θωμάς Βελλίδης (πρώην παίκτης της Καστοριάς), ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για τον Παναργειακό, συνεχίζοντας το σερί των καλών προσωπικών εμφανίσεων.

Ο ΑΟ Κάστωρ προηγήθηκε στο σκορ με τον Σαββίδη (43′), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζιώτζη (χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας τα στημένα), σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήρθε η μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους και μάλιστα μέσα σε 3 λεπτά (50′-53′). Στο τελευταίο ημίωρο ο Κάστορας…σφυροκόπησε την άμυνα του Παναργειακού, προσπαθώντας για την ισοφάριση, που θα έστελνε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Συνθέσεις

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Μαρκόπουλος (57′ Βλαχόπουλος), Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Αντωνίου, Βελλίδης (87′ Βασιλειάδης), Μπάτζιος, Αθανασιάδης (80′ Ιωαννίδης Ι.)

ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Καρανάσιος, Μήνος, Δηνάδης, Σαββίδης, Τσούκλης, Κοκκοβίδης (53′ Μαλεγγάνος), Τάσιος, Σήμου, Τζιώτζης, Αντωνιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected