Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 2-0

 

Ένα καλό ημίχρονο και η αποβολή του Τέτου στο 31′ ήταν τα αίτια της σημερινής νίκης του Εθνικού Κλειδιού, που σκαρφάλωσε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς. Αντίθετα, ο Αγροτικός Αστέρας παρέμεινε στην προετελευταία θέση με 2 βαθμούς, ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι τελειώνει το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του αμυντικού του Αγροτικού στο 31′ ως τελευταίου παίκτη, σε αντεπίθεση του Εθνικού και κατάφερε να πετύχει άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους “κυανόλευκους” να προσπαθούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η υπεροχή όμως των γηπεδούχων καρποφόρησε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52′, όταν και κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των φιλοξενούμενων, με σκόρερ τον Καϊμακαμίδη.

Η συνέχεια ανήκει στον Αστέρα, με τον Μιχάλη Αλεξιάδη να ρισκάρει με την είσοδο του Πύρκα στο παιχνίδι. Ο νεαρός πρώτος σκόρερ πέρσι των “πράσινων” θα χάσει μία μεγάλη ευκαιρία στο 71′ σε ανεπανάλληπτο τετ-α-τετ, που τελικά θα απωβεί μοιραίο για την ομάδα του, αφού το γκολ του Παρασχόπουλου στο 89′ θα δώσει τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Εθνικός Κλειδιού αποδυκνείει και πάλι ότι αποτελεί μια σκληροτράχηλη ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, ακόμη κι αν βρίσκεται σε κακή μέρα, όπως στο σημερινό παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που για 90 λεπτά αγωνίζεται με πάθος και δύναμη.

Ο Αγροτικός Αστέρας θα πρέπει άμεσα να βρει τον καλό του εαυτό για μην μπλέξει σε…περιπέτειες. Το ταλέντο και η ποιότητα είναι δεδομένη για την ομάδα του Μιχάλη Αλεξιάδη και ένα θετικό αποτέλεσμα ίσως αποτελέσει το έναυσμα για ένα σερί καλών αποτελεσμάτων.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Τοπούζης (84′ Τούνης), Παρασχόπουλος, Περηφανόπουλος, Χαϊκάλης, Μπενίσκος (62′ Στογιάννος), Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης, Κωστόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης (80′ Δημητριάδης).

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Οικονόμου Α., Τέτος, Σερασκέρης (50′ Τσαουσίδης), Οικονόμου Χ., Μπάμπος, Χαραλαμπίδης (60′ Πύρκας), Σουλιώτης (39′ λ.τ. Καφές), Εφραίμ, Χαμπαλάνοβ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected