Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενήμαχου – Αχιλλέας Νεοκάστρου 1-3

Κοντά στις πρώτες θέσεις παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, ο οποίος κέρδισε σχετικά άνετα στον Στενήμαχο την τοπική Θύελλα και έφτασε τους 14 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Φίλιππο Μελίκης που προηγείται της…κούρσας μετά από 7 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου έπαιξε επιθετικά και από το πρώτο λεπτό “έκλεισε” τη Θύελλα στα καρέ της. Το γρήγορο γκολ του Δημήτρη Καφέ (ο οποίος είχε και δύο δοκάρια στο σημερινό ματς)στο 7ο λεπτό “έλυσε” τα πόδια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 24′ ο Λαμπριανίδης θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους “ασπρόμαυρους”, κάνοντας πιο εύκολη τη συνέχεια γι’ αυτούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν πλέον αναγκασμένοι να βγουν μπροστά, αφού δεν είχαν τίποτα να χάσουν και με την έναρξη της επανάληψης ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν την εστία του Δαμιανίδη. Το γκολ του Ματάτη στο 69′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, όμως η εμπειρία και η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους, θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθει και το τρίτο γκολ και πάλι με τον Καφέ στο 86′.

Η Θύελλα συνεχίζει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, η εμφάνιση όμως του δευτέρου ημιχρόνου δίνει μια “αχτίδα” ελπίδας για τη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές η απόδοση της ομάδας σήμερα, κρίνοντας και από το όνομα του αντιπάλου, ήταν καλή και σίγουρα πιο ικανοποιητική από το προηγούμενο παιχνίδι στη Μέση.

Ο Αχιλλέας στα δύο τελευταία παιχνίδια πετυχαίνει τον στόχο του, ο οποίος εκτός του ψυχολογικού τομέα που σίγουρα επηρέασε τους παίκτες μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι και θέμα ουσίας, αφού ακολουθούν χωρίς απώλειες τους Φίλιππο Μελίκης και ΠΑΟΚ που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γκαντζίδης, Σταμάτης Α., Γίδαρης Δ., Κώτελης, Σταμάτης Θ. (82′ Γκουντάρας), Παπαλεξίου, Αδαμίδης, Σταμάτης Π. (60′ Ματάτης), Γίδαρης Κ.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Κατσαπελίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Λαμπριανίδης (90′ Μηλιώτης Β.), Τσέος, Μηλιώτης, Ξαφέτης, Καφές, Παπαδόπουλος Π. (85′ Μοσχόπουλος), Τοπαλίδης (70′ Παπαδόπουλος Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected