Κατηγορίες
Super League 1

Πιπίνης (NOVA) : “Δυνατή η Βέροια, ποιοτικότεροι εμείς”

Πιπίνης: Επικίνδυνη η Βέροια, αλλά είμαστε ποιοτικότεροι» | onsports.gr

Την πεποίθησή του ότι ο Αστέρας Τρίπολης υπερέχει στα σημεία της Βέροιας εξέφρασε ο Χρήστος Πιπίνης αναφερόμενος στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι των Αρκάδων με την ομάδα της Ημαθίας.

Ο 27χρονος πρώην αμυντικός της Βέροιας μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA τόνισε πως η προηγούμενη ομάδα του είναι μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή, αλλά ο Αστέρας είναι πολύ καλός σε όλες τις γραμμές του και αυτό θα κάνει τη διαφορά.

Αρχικά ο Χρήστος Πιπίνης είπε

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Βέροια είναι μια καλή ομάδα, από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνουμε εμείς, από το πώς θα ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι, πώς θα το δούμε. Αν το δούμε πολύ σοβαρά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα η Βέροια είναι καλή ομάδα αλλά νομίζω ότι η δική μας ομάδα είναι ποιοτικότερη και δεν θα έχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Βέροια ήταν η προηγούμενη ομάδα σου. Όπως την έχεις δει, θα επιδιώξει το «Χ» στην Τρίπολη, θα παίξει αμυντικά, πώς θα παίξει;

«Νομίζω όι θα προσπαθήσει να βγει μπροστά για να βάλει κάποιο γκολ για να μας φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, μια δουλεμένη ομάδα και κάθε αντίπαλος αρχικά ξεκινάει επιθετικά, αλλά στη συνέχεια βλέπει ότι δεν μπορεί και τότε αρχίζει να προσανατολίζεται στο «Χ» θεωρώντας ότι θα είναι καλό γι’ αυτήν. Ειδικά όμως η φύση της Βέροιας την κάνει να παίζει επιθετικά για να κερδίσει τα παιχνίδια κι αυτό πολλές φορές της γυρίζει μπούμερανγκ. Ελπίζω ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι θα είμαστε αυτοί που θα γελάσουμε τελευταίοι.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σημείο της Βέροιας και ποιο είναι αντίστοιχα το δικό σας;

«Το ατού της Βέροιας νομίζω ότι είναι η επιθετική της γραμμή, έχει τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς πιστεύω ότι έχουμε καλές όλες τις γραμμές, μπορούμε και να αμυνθούμε καλά και να επιτεθούμε καλά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κυλήσει προς εμάς».

Ο Αστέρας δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν πετυχαίνει τα γκολ που πρέπει να πετύχει. Είναι αυτό ένα αδύνατο σημείο;

Σημασία είναι να κάνεις ευκαιρίες. Τα γκολ θα έρθουν. Σίγουρα τα γκολ που έχουμε βάλει δεν ανταποκρίνονται στις ευκαιρίες που έχουμε δημιουργήσει, αλλά πιστεύω ότι το γκολ αργά ή γρήγορα έρχεται. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούμε για τον τρόπο που παίζουμε και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Ο Αστέρας βασίζεται κυρίως στην αμυντική του λειτουργία. Η Βέροια και «Χ» να πάρει θα είναι επιτυχία. Πιστεύεις ότι θα είναι ένα «σφιχτό» παιχνίδι;

Εμείς επιδιώκουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό σε κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν η Βέροια κλειστεί πίσω. Ούτε αν θα μπουν πολλά γκολ δεν μπορώ να το ξέρω. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσει ο καλύτερος και ότι ο καλύτερος θα είμαστε εμείς».

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής;

Σίγουρα οι τρεις επιθετικοί, ο Ιωάννου, ο Μπαργκάν και ο Ολαϊτάν είναι αρκετά καλοί. Εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε την αμυντική μας λειτουργία πάνω τους για να μην δεχτούμε γκολ και όλα θα πάνε καλά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected