Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Επανομής VS Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παπατζίκος VS Τσιάμης

Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Football League διατηρήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που πέρασε νικηφόρα 3-0 από την Επανομή με χατ-τρικ του Στεφανίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Στεφανίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Το γκολ των Γιαννιτσών δεν έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν ανάλογα φτάνοντας σε ακόμα ένα γρήγορο τέρμα με κεφαλιά του ίδιου παίκτη.Η Επανομή, είχε την ευκαιρία να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, ωστόσο στο 23’ ο Μωυσίδης σε εκτέλεση πέναλτι αστόχησε χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τεράστιο προβάδισμα από νωρίς στην ομάδα του. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Επανομή «τελείωσε» το παιχνίδι.

Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης ο Στεφανίδης με νέα κεφαλιά, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε τυπικής διαδικασίας με τις δύο ομάδες απλά να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα.

Βασικοί και για τις δύο άμυνες οι Αλέξανδρος Παπατζίκος και Βαγγέλης Τσιάμης, με τον παίκτη της Επανομής να περνά…εφιαλτικές στιγμές στα μετώπεισθεν της ομάδας του. Αντίθετα, ο πρώην παίκτης του Μακροχωρίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια συγκαταλέγεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Αναγέννηση Επανομής : Μαλάμης, Φωτιάς (56’ Κυζιρίδης), Παπατζίκος, Κουλίδης, Τσερκέζος, Ναστόσκι, Μπαλασάς (65’ Ταχματζίδης), Μωυσίδης, Αναστασίου (71’ Σικαλόπουλος), Τζανδάρης, Κουκουλέκης.
Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Χατζόγλου, Φελίπε (61’ Μπαξεβάνος), Καρπαθάκης, Καρακάσογλου (67’ Στεργίδης), Ιορδανίδης, Στεφανίδης (79’ Πολίτης), Τσιάμης, Σκέμπης, Φάμπιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected