Α-Β-Γ Εθνική

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Πλησιάζει η ώρα της δράσης!

Δύο εβδομάδες περίπου πριν την εκκίνηση του φετινού πρωτθλήματος της Γ’ Εθνικής και τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα προετοιμάζονται πυρετωδώς, υπό τις οδηγίες του “μεγάλου” Λάζαρου Παπαδόπουλου, για τη φετινή πρόκληση!

Και λέγοντας πρόκληση, θα λέγαμε πως, κρίνοντας από τα φιλικά αλλά και το επίπεδο της προετοιμασίας, η ομάδα φέτος δείχνει να αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική και μάλιστα αν τελικά κάνει…περίπατο, εμάς εδώ στο Imathia Sports News, που γνωρίζουμε τις δυνατότητες των κοριτριών, δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο…

Το ρόστερ της ομάδας, που αποτελείται από ότι καλύτερο διαθέτει ο νομός και με δύο παίκτριες στην Εθνική ομάδα (εντυπωσιακό αν μη τι άλλο, αφού η ομάδα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική!) λογίζεται από πολλούς ως το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Ήδη στην προετοιμασία της έδωσε τρία φιλικά (ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στις αναρτήσεις του Imathia Sports News), νικώντας ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και μάλιστα πολύ άνετα!

Η διοίκηση της ομάδας, απευθυνόμενοι στον κόσμο τόσο του χωριού, όσο και σε όλο το νομό Ημαθίας, ζητά τη συμπαράσταση και την υποστήριξη στον πρώτο αγώνα της ομάδας, την Κυριακή 11/11 και ώρα 15.00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με αντίπαλο τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων. Θυμίζουμε πως οι αγώνες διεξάγονται κάθε δύο Κυριακές και το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται μετά από 10 αγωνιστικές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected