Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μελίκης 0-0

Μετά από 5 συνεχόμενες νίκες, ο Φίλιππος Μελίκης σημείωσε τη δεύτερη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα, απέναντι στη μαχητικότατη Καψόχωρα και μάλιστα, θα μπορούσε να ηττηθεί αν οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδος ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα αγωνίστηκε μετά από καιρό “κομπλέ” και έδειξε ότι αποτελεί “σκληρό καρύδι”, ειδικά στην έδρα της. Αντίθετα, οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου επηρεάστηκαν αρκετά από το βρεγμένο τερέν, που λειτούργησε ως πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν, σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα τους να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Βέβαια, χρειάστηκε ο παράγοντας τύχη αλλά και η ικανότητα του Μεντεσίδη, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Φίλιππος είχε τέσσερις καλές ευκαρίες να προηγηθεί: Στο 15′ ο Μελιόπουλος θα επιχειρήσει σουτ το οποίο θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο πορτιέρο της ΑΕΚ σε κόρνερ. Στο 22′, μετά από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Μελιόπουλος και πάλι από κοντά δεν θα καταφέρει να σκοράρει. Στο 28′ σουτ του Πιτσάβα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33′ ο Αράπος θα επιχειρήσει μακρινό σουτ, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μεντεσίδη.

Το ημίχρονο θα κλείσει με μια πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Παπαδιά να μην μπορεί από κοντά να σκοράρει, γκολ το οποίο αν έμπαινε σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, θα άλλαζε ολοκληρωτικά την εικόνα του αγώνα. Λίγο πριν ο Στέλιος Διτσόλας θα επιχειρήσει σέντρα σουτ, το οποίο θα πάρει περίεργη τροχιά και θα καταλήξει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, τα λεπτά κανονικού αγώνα ήταν ελάχιστα, καθώς κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, οι εκατέρωθεν διαμαρτυρίες τόσο στον διαιτητή όσο και στους βοηθούς αλλά και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στο διάστημα αυτό ο Φίλιππος προσπάθησε με τις αλλαγές να γίνει πιο επιθετικός, ενώ η ΑΕ Καψόχωρας να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να κυνηγήσει, υπό προϋποθέσεις το γκολ σε μια αντεπίθεση. Μάλιστα στο 90′ παραλίγο να πετύχει το γκολ που θα έβαζε…φωτιά στο γήπεδο, όταν ο Σταμούλης θα επιχειρήσει ένα εντυπωσιακό σουτ από πολύ μακριά, η μπάλα όμως θα περάσει άουτ.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες του Φίλιππου θα κινηθούν προς το διαιτητή της συνάντησης διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις που υποστηρίζουν πως δεν κρατήθηκαν, με τον Γιώργο Ντάμτσιο να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη και να τιμωρείται με κόκκινη. Ακολούθησε ένας μικρός…χαμός, με τον διαιτητή να δυσκολεύεται να φτάσει στα αποδυτήρια, λόγω των έντονων αποδοκιμασιών των φιλοξενούμενων.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, δεν υπήρξε συνέχεια και το τέλος θα βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες και τον Φίλιππο να φτάνει τους 20 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Κωτούλας, Χατζόπουλος (61′ Βλάχος), Χαρισόπουλος (90+1′ Μανάκης), Πολυζόπουλος, Όμπιντικ, Νιάκας, Διτσόλας, Πιπιλιάρης, Παπαδιάς (86′ Πουρλιοτόπουλος), Σταμούλης.

Φίλιππος Μελίκης : Κουτσόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζή, Ντάμτσιος, Κακαγιάννης (62′ Ανδρίτσος), Βενιόπουλος, Τεγούσης, Μελιόπουλος, Ρομάριο (79′ Ρίσσου), Πιτσάβας (58′ Παπάζογλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected