Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

Πάθος, δύναμη, οκτώ κίτρινες κάρτες, μία αποβολή, διαμαρτυρίες, αντεγκλίσεις και είσοδο των οπαδών λίγο πριν το τέλος του αγώνα ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο Διαβατό, που παρακολούθησε η Ειρήνη Σωτηρίου για λογαριασμό του Imathia Sports News.

Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Κώστας Κίτσας ως ο MVP της 8ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ψήφισαν οι αναγνώστες του Imathia Sports News. Πολύ όμορφο σκηνικό, με τους παίκτες του Ατρόμητου να μαζεύονται όλοι μαζί δίπλα στον επιθετικό της ομάδας και να χειροκροτούν κατά τη διάρκεια της απονομής.

Πριν από τον αγώνα, οι παράγοντες των δύο ομάδων βρέθηκαν μπροστά από τα αποδυτήρια και συζήτησαν σε πολύ φιλικό κλίμα, παρουσία και του προπονητή του Διαβατού Σάκη Παγγούρα που διετέλεσε προπονητής στον ΠΑΟΚ. Η εικόνα αυτή δεν προμήνυε σε τίποτα το τι θα ακολουθούσε, χωρίς όμως “πρωταγωνιστές” να είναι οι παίκτες και οι παράγοντες (οι οποίοι έφυγαν αγκαλιασμένοι στο τέλος του αγώνα) αλλά οι οπαδοί των δύο ομάδων, που εισέβαλαν στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα και ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο μπροστά από το χώρο των αποδυτηρίων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες απέδειξαν για ποιο λόγο βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αφού τόσο ο Ατρόμητος με τα…φαρμακερά στημένα και τις κάθετες πάσες που πάντα…μύριζαν γκολ όσο και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δουλέψει εξαιρετικά πάνω στο συνεχές passing game και με την ταχύτητα που διαθέτει στα άκρα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Βαράγκα, ο οποίος, σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες, άφησε αδικαιολόγητα το σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν, ενώ γενικά αντιμετώπισε πρόβλημα στον πειθαρχικό έλεγχο.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί από την αρχή της σεζόν, καθώς είναι ήδη 11 παιχνίδια αήττητος (9 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) και δείχνει πως ο αντίπαλος, όποιος και αν είναι αυτός, θα πρέπει να καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να επικρατήσει. Πολύ πιθανό το εντυπωσιακό αυτό σερί να διακοπεί την Τετάρτη στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μακροχώρι για το Κύπελλο, όμως όπως και να έχει, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα.

Ο ΠΑΟΚ του Σάββα Αβετίδη, ο οποίος έφερε άλλον…αέρα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας, παίζει με πολύ πάθος και προβάλει σε κάθε παιχνίδι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει φέτος ως ομάδα: την ταχύτητα και την οργάνωση μέσα στο παιχνίδι. Μια ομάδα με αρχή και τέλος, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα αποτελεί, κατά τη γνώμη μας, “κάτοικος” της πρώτης τετράδας.

Λεπτό προς λεπτό

4′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, ο Θεοδώρου θα μπλοκάρει δύσκολα με διπλή προσπάθεια.

8′ Ωραία κίνηση του Καρατάσου, μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

14′ Κόρνερ από τα δεξιά με τον Σπανό, προβολή του Παγγούρα, η μπάλα λίγο άουτ.

21′ Εκτέλεση φάουλ του Καρατάσιου από αριστερά, η μπάλα άουτ.

29′ Κίτρινη κάρτα Χαρισούδης.

33′ Κίτρινη κάρτα Μπουντάνι και Λαδάς.

42′ Διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ για χέρι αμυντικού του Ατρόμητου.

43′ Κίτρινη κάρτα Φαρμάκης.

44′ Ωραία κίνηση του Παπατούκα από δεξιά, πασάρει παράλληλα στον Γιάννη Τζέπη, το σουτ θα μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

48′ Καλό σουτ του Γιώργου Κίτσα, μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

49′ Και πάλι ο Γιώργος Κίτσας, θα επιχειρήσει πολύ καλό σουτ, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

55′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Λαδά για φάουλ. Έξαλλες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

58′ Κίτρινη κάρτα Κώστας Κίτσας (Ατρόμητος)

62′ Σουτ του Πατατούκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

63′ Εντυπωσιακή προσπάθεια του Γιώργου Κίτσα, περνά δύο παίκτες, το σουτ που θα επιχειρήσει στη συνέχεια θα περάσει λίγο άουτ.

71′ Αλλαγή για Ατρόμητο, ο Τσακαλίδης στη θέση του Φαρμάκη.

74′ Σουτ του Αλέξη Μπουκλά, η μπάλα χωρίς δύναμη στα χέρια του Μουχτάρη.

78′ Δεύτερη αλλαγή Ατρόμητου, ο Σαρηγιαννίδης στη θέση του Λιλιόπουλου. Αλλαγή και για ΠΑΟΚ, ο Σπύρος Κίτσας στη θέση του Βαλάντη Κίτσα.

82′ Σουτ του Αλέξη Μπουκλά, μετά από κόντρες θα επιχειρήσει κεφαλιά ο Γιώργος Κίτσας, θα μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

84′ Αλλαγή για ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζέπης στη θέση του Πατατούκα.

85′ Κίτρινη κάρτα Μπουντάνι.

88′ Τρίτη αλλαγή για Ατρόμητο, ο Μαυρίδης στη θέση του Καρατάσιου. Τελευταία αλλαγή και για ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κίτσας στη θέση του Χαρισούδη.

90′ Σέντρα του Σπανού από δεξιά, σουτ του Τσακαλίδη στην κίνηση, αποκρούει ο Θεοδώρου.

90+5 Λήξη του αγώνα

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βαράγκας, με βοηθούς τους Μαλούτα και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης (71′ Τσακαλίδης), Ηλιάδης, Παγγούρας, Καμπάς, Καρατάσιος (88′ Μαυρίδης), Κουτσιάδης, Κίτσας, Σπανός, Λιλιόπουλος (78′ Σαρηγιαννίδης), Μπουντάνι.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Β. (78′ Κίτσας Σ.), Τζέπης Γ., Πατατούκας (84′ Τζέπης Ν.), Λαδάς, Χαρισούδης (88′ Κίτσας Δ.), Κίτσας Γ.

*Στο γήπεδο του Διαβατού βρέθηκε ο Γιάννης Κερλίδης με τους συνεργάτες του για να παρακολουθήσει τον Ατρόμητο, αντίπαλο της ομάδας του την προσεχή Τετάρτη στο Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected