Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Καψόχωρας 1-0

[slideshow]

Άλλο ένα ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της Α1 διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Η ομάδα του Απόλλωνα, που φέτος δείχνει ότι μπορεί και παίρνει τα παιχνίδια εντός έδρας με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Καψόχωρας, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με πολλές φωνές, αντεγκλίσεις και έναν μικρό…χαμό στον χώρο των αποδυτηρίων μετά τη λήξη της συνάντησης.

Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Στέλιος Διτσόλας προχώρησε σε δήλωση-καταγγελία μέσω του Imathia Sports News, την οποία θα διαβάσετε σε επόμενη ανάρτηση.

Ο αγώνας ήταν  “γκραν-γκινιόλ” και από την εξέλιξη του, το ένα γκολ θα έκρινε και τη συνάντηση. Οι γηπεδούχοι, με πολύ πάθος και δύναμη στις μονομαχίες, πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να μετουσιώνεται σε γκολ η ελαφρά τους υπεροχή. Οι φιλοξενούμενοι, με σφιχτή άμυνα και σε καλή μέρα τους μέσους, κράτησαν μακριά τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Σίμου.

Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς τέρματα και η επανάληψη προμηνύονταν εκ των πραγμάτων δραματική. Όμως, η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους έμελλε να κρίνει το ματς. Το εντυπωσιακό σε εκτέλεση και δημιουργία γκολ του Γουλσουζίδη στο 46′, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και σκόρπισε “θύελλα” ενθουσιασμού στους φίλους του Απόλλωνα.

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική, με την Καψόχωρα να βγαίνει μπροστά για την ισοφάριση και τη μπάλα να πηγαίνει κυριολεκτικά “πάνω-κάτω”. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης “γέμισε” το κέντρο και προσπάθησε να κρατήσει το σκορ, ενώ ο Στέλιος Διτσόλας, πέρασε στον αγώνα τους Πουρλιοτόπουλο και Βλάχο, παίζοντας πλέον όλα για όλα. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σταμούλη στο 81′ και το τέλος του αγώνα θα βρει τους γηπεδούχους με το “ροζ” φύλλο αγώνα, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις, φτάνοντας αισίως στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγ. Γεωργίου : Σίμος, Τρούπκος, Δεβετζίδης, Καρολίδης, Βουτσικίδης (72′ Παπαδόπουλος), Κάμινας, Τσιότσιος, Βύζας, Σαντίνι, Γουλσουζίδης (85′ Μηνάς), Παπαδίνας.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Κωτούλας (51′ Μανάκης), Χατζόπουλος, Χαρισόπουλος, Πολυζόπουλος, Όμπιντικ (80′ Βλάχος), Νιάκας, Διτσόλας, Σταμούλης, Πιπιλιάρης (68′ Πουρλιοτόπουλος), Παπαδιάς

Δήλωση Σάκη Παπαδίνα

“Εμείς όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως η ομάδα της Καψόχωρας είναι σκληροτράχηλη. Αγωνιστήκαμε με πάθος και δύναμη και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το ματς εκεί που θέλαμε και θεωρώ πως είμασταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους. Το υπέροχο κατά τη γνώμη μου γκολ του Γουλσουζίδη μας βοήθησε να διαχειριστούμε αλλιώς το παιχνίδι. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και πιστεύω πως εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected