Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-1

Ένα παιχνίδι με δραματική εξέλιξη και δύο ομάδες που αγωνίστηκαν για τη νίκη διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Ράχης, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πιάσουν τα στάνταρ προηγούμενων εντός έδρας αναμετρήσεων, με τους παίκτες να κάνουν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, ένα από τα οποία στοίχησε και το γκολ των φιλοξενούμενων. Οι “πράσινοι” του Μιχάλη Αλεξιάδη, με την “πλάτη στον τοίχο” σε κάθε ματς, έπαιξε έξυπνα, είχε πολύ πάθος και γενικά η απόδοση της έδωσε ελπίδες για τη συνέχεια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με 6λεπτη καθυστέρηση, καθώς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τα δελτία του Αστέρα, στον πάγκο του οποίου κάθισαν τελικά 6 παίκτες.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, σε αθλητικά πλαίσια βέβαια, με τους παίκτες του Τάσου Ανθυμιάδη να ξεκινούν τον αγώνα με ξεκάθαρο στόχο να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν την κατοχή. Όμως οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ δυναμικοί στο παιχνίδι, έπαιξαν με τη μπάλα κάτω από την αρχή και κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργούν κινδύνους προς την εστία του Οβεζύκογλου.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και με το θέαμα να περνά σε δεύτερη μοίρα και τη σκοπιμότητα να διακρίνει τις κινήσεις των 22 ποδοσφαριστών. Ο Αγροτικός Αστέρας θα μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος και θα κατορθώσει να προηγηθεί στο 55′ με τον Μπάμπο, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι έπρεπε πλέον να βγουν μπροστά για την ισοφάριση, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν αμυντικά για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Ο προπονητής των γηπεδούχων, ρισκάροντας και με στόχο την ισοπαλία, πέρασε στον αγώνα τον Ζυγουλιάνο, ο οποίος τελικά θα τον δικαιώσει στο 82′, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του και “λυτρώνοντας” τους φίλος της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τους Χαλατζούκα και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κουτζημπασόπουλος, Γαλάνης, Τζιβάρας, Χριστοδουλόπουλος (40′ Γκέλος/ 82′ Τσιμόπουλος), Κιατικίδης, Σερασκέρης (72′ Ζυγουλιάνος), Δημούλτσης, Ιωαννίδης.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Οικονόμου Χ.,  Βοργιατζίδης, Τέτος, Οικονόμου Α., Μπάμπος, Τσανασίδης (74′ Αδαμίκος), Χαμπαλάνοβ, Καφές (50′ Πύρκας), Εφραίμ, Χαραλαμπίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected