Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου VS Νηρέας Βέροιας (δηλώσεις)

[slideshow]

Μπορεί να βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όμως δύο ομάδες της Α2 κατάφεραν και βρίσκονται στους “8”, μετά από εντυπωσιακά παιχνίδια, που προκάλεσαν αίσθηση. Η κληρωτίδα έκανε τα δικά της…τερτίπια και έτσι σήμερα στο γήπεδο του Πλατάνου, ο τοπικός Μακεδονικός και ο Νηρέας Βέροιας, αμφότεροι του Α’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Για το παιχνίδι αυτό μίλησαν στο Imathia Sports News ο πρόεδρος του Μακεδονικού Γιώργος Καλαμπούκας και ο έμπειρος παίκτης του Νηρέα Τέλης Ευθυμιάδης. Και οι δύο τόνισαν το γεγονός πως είναι “άθλος” για τις ομάδες τους να βρίσκονται στα προημιτελικά και μάλιστα μία από τις δύο θα βρίσκονται στην κληρωτίδα για την ημιτελικά φάση! Ας δούμε τι είπαν στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Γιώργος Καλαμπούκας

Όπως σας είχα πει και πριν το παιχνίδι με την ΑΕ Καψόχωρας στον πρηγούμενο γύρο, θα επαναλάβω και σήμερα πως εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε παρά να παίξουμε για τη νίκη και ότι βγει. Σε καμία περίπτωση, αν κάποιος μου έλεγε πριν καιρό ότι θα βρισκόμαστε εδώ, δεν θα τον πίστευα, αλλά αύριο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές.

Τέλης Ευθυμιάδης

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ο Νηρέας θα αγωνιστεί σε προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αυτό από μόνο του αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση για μας και σίγουρα το παιχνίδι στον Πλάτανο είναι ένας αγώνας με τεράστιο κίνητρο. Ότι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα είναι άλλωστε πολύ μεγάλο και τυχόν πρόκριση στα ημιτελικά θα αποτελεί κατόρθωμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected