Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι VS Ατρόμητος Διαβατού – Δηλώσεις Πιετρά, Σπανού

[slideshow]

Δύο παίκτες οι οποίοι αποτελούν…βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι, μίλησαν στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, για την αυριανή αναμέτρηση στα πλαίσια της προημιτελικης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο Γιάννης Πιετρά, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Διαβατού, μίλησε για την υπεράσπιση του περσινού τίτλου, ενώ ο Μάκης Σπανός για τον Ατρόμητο μίλησε για την διατήρηση του αήττητου της ομάδας. Ας δούμε τι δήλωσαν :

Γιάννης Πιετρά

Το Κύπελλο πάντα αποτελεί μεγάλο στόχο για όλες τις ομάδες γι’ αυτό το λόγο, ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε τώρα, δεν μπορείς ποτέ να πεις πως δεν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πόσο μάλλον εμείς που το κατακτήσαμε πέρσι και τον ίδιο στόχο έχουμε και φέτος. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε τον Ατρόμητο, ο οποίος φέτος έχει αποδείξει πως είναι μια αξιόμαχη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Μάκης Σπανός

Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα μου παίζει για τη νίκη. Θα ήταν ανόητο από μέρους μου να πω πως στόχος της ομάδας μου είναι το Κύπελλο, άλλωστε όσο προχωράς στον θεσμό υπάρχουν πολύ δύσκολες ομάδες κυρίως από υψηλότερο επίπεδο. Σ’ αυτή τη φάση αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, με υψηλούς στόχους στη Δ’ Εθνική και μάλιστα στην έδρα του. Εμείς θα πάμε στο Μακροχώρι με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου που έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Θα αγωνιστούμε όπως έχουμε σχεδιάσει με τον προπονητή και ότι βγει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected