Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-3) Βασικός ο Τσιάμης

Στην πρώτη θέση της Football League ανέβηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών η οποία πέρασε νικηφόρα 3-2 από τη Δράμα επικρατώντας της τοπικής Δόξας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη, η Αναγέννηση Γιαννιτσών εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λάρισας την Παρασκευή με την Παναχαϊκή και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας την τρίτη της συνεχόμενη νίκη επικρατώντας 3-2 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας.

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, στο 14’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 39’ δίνοντας τεράστιο προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως, οι Δραμινοί μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος με τον Ταραλίδη να μειώνει σε 2-1 στο 47’. Ο Στεφανίδης, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 68’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του.

Η Δόξα Δράμας στο 72’ μείωσε εκ νέου για την ομάδα του κάνοντας το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φάμπιο στο 92΄.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Γουμάγιας, Σικαλιάς (29’ Στεργιανός), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Κάστσελαν (65’ Πουλάκος), Ταραλίδης, Ιντζόγλου (17’ Ρούσεφ), Σοϊλέδης, Κάπελ, Μπάρος, Θάνος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Τσιάμης, Στεργίδης (93’ Σιδηρόπουλος), Φάμπιο, Ιορδανίδης (84’ Μπαξεβάνος), Στεφανίδης, Ντατίδης, Σκέμπης, Ντε Πάουλα (56’ Καρπαθάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected